Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
4-4-2 Tactiek (L)
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Kulaš speelt de bal door. Dieste rent richting de bal. Yerohin rent richting de bal. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

5e minuut.
Oyen rent richting de bal. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste met een sublieme pass. Yerohin is nu in balbezit. Yerohin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Biegun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gal de bal. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

9e minuut.
Trung Hồng passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulaš met een snelle inworp. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dieste rent richting de bal. Dieste speelt de bal door. Yerohin rent richting de bal. Yerohin schiet op doel. Nøkleby probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro passt de bal in één keer door. Dieste heeft problemen om de bal te vangen. Dieste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zoco probeert naar een medespeler te passen. Dieste controleert de bal met de borst. Oyen is nu in balbezit. Dieste onderschept slim de pass. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. schiet op doel. Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:2

33e minuut.
Altman passt de bal zonder na te denken. Oyen met een sublieme pass. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. Altman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Altman passt de bal zonder na te denken. rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arimura. Arimura krijgt een gele kaart. is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oyen wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. krijgt zijn hoofd ertegen. Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 57%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 43%.
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:2

53e minuut.
Kulaš met een sublieme pass. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste passt de bal in één keer door. Yerohin is nu in balbezit. Yerohin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Biegun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micewicz met de inworp. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste onderschept slim de pass. Dieste passt de bal zonder na te denken. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Páez kopt de bal weg. Zoco is nu in balbezit. Zoco passt de bal zonder na te denken. Daar is Yerohin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerohin draait met de bal, schiet en ... Nøkleby bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:3

75e minuut.
Kulaš met de inworp. Zoco rent richting de bal. Zoco passt de bal met de wreef. Dieste rent richting de bal. Dieste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulaš met de inworp. Dieste geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rivellino geeft een hoge lob. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Dieste heeft problemen om de bal te vangen. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 59%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 41%.
Stare Pierniki - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:3