Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Impiccherranno
442 Tactiek impi
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 36
formidabel Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


16e minuut.
Cruzata kopt de bal weg. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Dimech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 1:0

23e minuut.
Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov geeft een hoge lob. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Dimech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 2:0

28e minuut.
Santa Cruz passt de bal zonder na te denken. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran met een sublieme pass. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Secondi is nu in balbezit. Secondi passt de bal met de wreef. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dimech trapt de bal weg. Cruzata kopt de bal weg. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel. Dimech bokst de bal weg. Nawrocki heeft problemen om de bal te vangen. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 3:0

40e minuut.
Frąszczak passt de bal met de wreef. Agbonlahor rent richting de bal. Agbonlahor geeft een lange en hoge pass. Petrov is nu in balbezit. Petrov schiet op doel. Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nawrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 4:0

45e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurnickas is nu in balbezit. Castaño begaat een overtreding. Gurnickas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gurnickas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Secondi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 46%, Impiccherranno 54%.
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 4:0

46e minuut.
Petrov passt de bal in één keer door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi passt de bal zonder na te denken. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Povill bereikt de bal nog maar net als eerste. Povill geeft de bal voor. Almansa controleert de bal met de borst. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petrov de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sĩ Hoàng kopt de bal weg. Burchacki heeft problemen om de bal te vangen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. Paal!

90e minuut.
De Zotto is nu in balbezit. De Zotto speelt de bal door. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 25%, Impiccherranno 75%.
Południe Sośnica-Brzeg - Impiccherranno 4:0