Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Stare Pierniki
442 Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman met een sublieme pass. Oyen probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Brończyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Jachvliani geeft de bal voor. De Zotto kopt de bal weg. Jachvliani is nu in balbezit. Petrov onderschept slim de pass. Petrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 1:0

16e minuut.
Sĩ Hoàng geeft een hoge lob. Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal zonder na te denken. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Nøkleby bokst de bal weg.

19e minuut.
Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata schiet op doel. Povill rent richting de bal. Povill geeft een hoge lob. Secondi maakt een snoekduik en kopt de bal. Nøkleby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Agbonlahor geeft een lange en hoge pass. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi passt de bal zonder na te denken. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cruzata met een sublieme pass. Secondi probeert naar een medespeler te passen. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ... Nøkleby werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sancaktaroğlu. Sĩ Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sĩ Hoàng met een snel genomen vrije trap. Petrov is nu in balbezit. Petrov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Povill kopt de bal weg. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov passt de bal zonder na te denken. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oyen passt de bal zonder na te denken. Sĩ Hoàng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van . krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Secondi de bal. Páez onderschept slim de pass. Páez speelt de bal door. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 44%, Stare Pierniki 56%.
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 1:0

46e minuut.
Trung Hồng met een sublieme pass. is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Oyen rent richting de bal. Oyen probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... Brończyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 1:1

70e minuut.
Agbonlahor probeert naar een medespeler te passen. Sĩ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 1:2

72e minuut.
Sĩ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. De Zotto heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto speelt de bal door. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Povill rent richting de bal. Povill passt de bal in één keer door. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Nøkleby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 2:2

82e minuut.
De Zotto probeert naar een medespeler te passen. Povill rent richting de bal. Povill passt de bal in één keer door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. Nøkleby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sancaktaroğlu geeft de bal voor. Agbonlahor kopt de bal weg. Sĩ Hoàng met een sublieme pass. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jachvliani speelt de bal door. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng passt de bal met de wreef. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 51%, Stare Pierniki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Południe Sośnica-Brzeg - Stare Pierniki 2:2