Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Nescacz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6585
Nescacz FC Pawiak
01 NEW Tactiek H2
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 48.6
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Chaberek onderschept slim de pass. Chaberek geeft een hoge lob. Jarek is nu in balbezit. Jarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - FC Pawiak 1:0

5e minuut.
Jarek rent richting de bal. Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Tömöri speelt de bal door. Iuri rent richting de bal. Iuri draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Ginelli geeft de bal voor. Massariol rent richting de bal. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Jarek krijgt zijn hoofd ertegen. Skrzynecki bokst de bal weg.

20e minuut.
Thế Sơn probeert naar een medespeler te passen. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Massariol geeft een hoge lob. Iuri rent richting de bal. Iuri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chaberek passt de bal in één keer door. Tömöri rent richting de bal. Tömöri speelt de bal door. Jarek rent richting de bal. Jarek schiet op doel. Skrzynecki bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thế Sơn zal de hoekschop nemen. Jarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - FC Pawiak 2:0

43e minuut.
Chaberek rent richting de bal. Chaberek passt de bal met de wreef. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 26%, FC Pawiak 74%.
Nescacz - FC Pawiak 2:0

54e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niccodemo onderschept slim de pass. Chaberek met een sublieme pass. Jarek is nu in balbezit. Jarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thế Sơn zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Stoksik de bal. Jarek is nu in balbezit. Jarek draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - FC Pawiak 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Thế Sơn de bal. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adurowicz de bal. Jarek onderschept slim de pass. Jarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Petrók geeft een lange en hoge pass. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri met een sublieme pass. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki bokst de bal weg.

64e minuut.
Ginelli geeft een lange en hoge pass. Petrók bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula onderschept slim de pass. Miikkula schiet op doel. Pesti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - FC Pawiak 3:1

66e minuut.
Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri passt de bal in één keer door. Stoksik is nu in balbezit. Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Iuri draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Chaberek passt de bal met de wreef. Niccodemo speelt de bal door. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri met een sublieme pass. Iuri is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Adıgözəlov verovert de bal door een tackle van achteren. Niccodemo probeert naar een medespeler te passen. Iuri rent richting de bal. Iuri draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - FC Pawiak 4:1

73e minuut.
Daar is Tömöri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Iuri rent richting de bal. Iuri passt de bal met de wreef. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Adurowicz speelt de bal door. Tömöri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taiocchi. Taiocchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 30%, FC Pawiak 70%.
Nescacz - FC Pawiak 4:1