Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pawłokoma KS Woda Mineralna
Skrzydłowy (Aus) Tactiek 343_nowa
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Escobés speelt de bal door. Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Mora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilczkowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Ścianek passt de bal met de wreef. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Figurski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Escobés geeft een hoge lob. Mollema probeert de bal met de borst te controleren. Marawan rent richting de bal. Marawan schiet op doel. Wilczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 0:1

19e minuut.
Waz is nu in balbezit. Met opzet legt Duy Hùng zijn tegenspeler op de grond. Waz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Mora met een snel genomen vrije trap. Pauletti maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 0:2

23e minuut.
Bonadonna passt de bal zonder na te denken. Kirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz verovert de bal door een tackle van achteren. Waz haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 0:3

30e minuut.
Ścianek met een sublieme pass. Livykos is nu in balbezit. Carassai is nu in balbezit. Livykos verovert de bal door een tackle van achteren. Livykos haalt uit met een fantastische trap. Nieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damm rent richting de bal. Damm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 1:3

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nieri niet meer kan verder spelen. Markiewicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Escobés met de inworp. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora passt de bal zonder na te denken. Escobés geeft een hoge lob. Marawan maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 1:4

34e minuut.
Livykos is nu in balbezit. Livykos probeert naar een medespeler te passen. Damm is nu in balbezit. Damm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 2:4

39e minuut.
Kirch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escobés is nu in balbezit. Kirch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirch krijgt een gele kaart. Escobés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonadonna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wilczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 2:5

43e minuut.
Figurski speelt de bal door. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder passt de bal zonder na te denken. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm draait met de bal, schiet en ... Markiewicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Marzuoli speelt de bal door. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek geeft de bal voor. Damm springt en kopt de bal. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 3:5

45e minuut.
Clemente komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 49%, KS Woda Mineralna 51%.
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 3:5

47e minuut.
Martínez Mora onderschept slim de pass. Martínez Mora geeft de bal voor. Duy Hùng rent richting de bal. Pauletti onderschept slim de pass. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ścianek kopt de bal weg. Livykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora begaat een overtreding. Martínez Mora krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek speelt de bal door. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm schiet op doel. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasallo komt het veld opgelopen. De Commer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Carassai speelt de bal door. Daar is Escobés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobés geeft een lange en hoge pass. Waz kopt de bal weg. Wilczkowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Mollema legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasallo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 3:6

73e minuut.
Martínez Mora probeert naar een medespeler te passen. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Marawan is nu in balbezit. Marawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Waz is nu in balbezit. Waz passt de bal in één keer door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 3:7

81e minuut.
Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kirch zijn tegenspeler op de grond. Waz raakt geblesseerd tijdens het duel. Skotta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ścianek is nu in balbezit. Ścianek passt de bal met de wreef. Damm is nu in balbezit. Damm schiet op doel. Markiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 61%, KS Woda Mineralna 39%.
KS Pawłokoma - KS Woda Mineralna 3:7