Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Norwida stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34484
ZKS Siwy Norwida 1992 Gorzovia vol.2
Ekstraklasa Tactiek td2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Devos is nu in balbezit. Devos met een sublieme pass. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Falcón rent richting de bal. Cisternas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Eriş met een snel genomen vrije trap. Sýček springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Eriş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pałubicki de bal. Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal met de wreef. Sýček rent richting de bal. Iturbide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Piwoński met een snelle inworp. Cisternas rent richting de bal. Cisternas passt de bal zonder na te denken. Daar is Lepoint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 48%, Gorzovia vol.2 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 0:0

48e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Eriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş passt de bal zonder na te denken. Sýček rent richting de bal. Sýček haalt uit met een fantastische trap. Iturbide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Pucek geeft een lange en hoge pass. Lehtmets kopt de bal weg. Lepoint rent richting de bal. Lepoint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 1:0

51e minuut.
Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas speelt de bal door. Dočekal heeft problemen om de bal te vangen. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duneau passt de bal met de wreef. Eriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sýček is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Piękoś met een sublieme pass. Zouvanis is nu in balbezit. Zouvanis geeft een lange en hoge pass. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint haalt uit met een fantastische trap. Creedon bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Eriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriş passt de bal zonder na te denken. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 1:1

68e minuut.
Roa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pałubicki geeft een hoge lob. Zouvanis is nu in balbezit. Zouvanis met een sublieme pass. Lehtmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtmets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Nicpoń komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft de bal voor. Devos is nu in balbezit. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Devos is nu in balbezit. Devos geeft een hoge lob. Montero kopt de bal weg. Sýček heeft problemen om de bal te vangen. Sýček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zouvanis rent richting de bal. Zouvanis passt de bal met de wreef. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dočekal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočekal haalt uit met een fantastische trap. Creedon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń haalt uit met een fantastische trap. Creedon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś passt de bal zonder na te denken. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas geeft een hoge lob. Nicpoń krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 45%, Gorzovia vol.2 55%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 2:1