Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Top Team Gru
Ulepszona 5-3-2 Tactiek top
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Putzu geeft een hoge lob. Veil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marius. Marius krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Buresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veil krijgt een gele kaart. Spasov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buresch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dozzell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Top Team Gru 0:1

30e minuut.
Jacob passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lødemel de bal. Lødemel geeft een hoge lob. Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Jacob onderschept slim de pass. Jacob probeert naar een medespeler te passen. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 50%, Top Team Gru 50%.
Legendarni - Top Team Gru 0:1

75e minuut.
Bogieł geeft een hoge lob. Marius heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Fernández. Ruiz Fernández krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Buresch passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Jacob begaat een overtreding. Jacob krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 54%, Top Team Gru 46%.
Legendarni - Top Team Gru 0:1