Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Norwida stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29923
ZKS Siwy Norwida 1992 Nescacz
Ekstraklasa Tactiek 01 NEW
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 60.7
good Schieten excellent
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Tömöri is nu in balbezit. Tömöri passt de bal in één keer door. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:1

12e minuut.
Tömöri probeert naar een medespeler te passen. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zouvanis rent richting de bal. Zouvanis probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Iwan is nu in balbezit. Iwan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda met de inworp. Chaberek met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók verovert de bal door een tackle van achteren. Petrók passt de bal zonder na te denken. Iuri is nu in balbezit. Iuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:2

42e minuut.
Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri passt de bal in één keer door. Daar is Jarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarek schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn passt de bal in één keer door. Iuri rent richting de bal. Iuri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 51%, Nescacz 49%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:3

48e minuut.
Jarek probeert de bal aan de voet te houden. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisternas passt de bal zonder na te denken. Lepoint bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint schiet op doel. Pesti bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Roa komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Horato Carneiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicpoń. Horato Carneiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lehtmets komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn passt de bal met de wreef. Tömöri met een sublieme pass. Iuri rent richting de bal. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Iuri rent richting de bal. Iuri passt de bal met de wreef. Daar is Tömöri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tömöri passt de bal in één keer door. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tömöri neemt de hoekschop. Iuri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chaberek rent richting de bal. Chaberek passt de bal met de wreef. Iuri is nu in balbezit. Iuri schiet op doel. Iturbide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:4

90e minuut.
Chaberek speelt de bal door. Tömöri geeft een hoge lob. Jarek rent richting de bal. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 60%, Nescacz 40%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Nescacz 0:4