Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
H2 Tactiek (L)
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft de bal voor. Hemrich kopt de bal weg. Klungelig pakt Miikkula de bal. Miikkula schiet op doel. Cichoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Štětka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štětka passt de bal in één keer door. Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli geeft een hoge lob. Järlak geeft de bal voor. Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Miikkula de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:0

12e minuut.
Biegun is nu in balbezit. Biegun met een sublieme pass. Kulaš geeft een lange en hoge pass. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ştrulă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miikkula de bal. Cisak geeft de bal voor. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maschke met een snelle inworp. Gruia probeert naar een medespeler te passen. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilović geeft een hoge lob. Dieste rent richting de bal. Dieste schiet op doel. Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Kulaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ginelli zijn tegenspeler op de grond. Kulaš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zoco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Štětka heeft problemen om de bal te vangen. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ştrulă met een sublieme pass. Štětka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fleury rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulaš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fleury krijgt zijn hoofd ertegen. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro geeft de bal voor. Zoco is nu in balbezit. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Järlak speelt de bal door. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich met een sublieme pass. Miikkula rent richting de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă geeft een hoge lob. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 63%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 37%.
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 2:0

48e minuut.
Tetwin met een sublieme pass. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro met een sublieme pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli onderschept slim de pass. Ginelli geeft een hoge lob. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ştrulă neemt de hoekschop. Hemrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karwowski geeft een hoge lob. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arimura zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Arimura moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arimura schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Miikkula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ştrulă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hemrich springt en kopt de bal. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 3:0

72e minuut.
Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov geeft een lange en hoge pass. Hemrich is nu in balbezit. Hemrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 4:0

86e minuut.
Kulaš speelt de bal door. Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 49%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 51%.
FC Pawiak - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 4:0