Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15481
KS Woda Mineralna Stare Pierniki
343_nowa Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 49.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Barrero Barrero passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuomivuo. Sancaktaroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Micewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Markiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 0:1

6e minuut.
Martínez Mora met een sublieme pass. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna passt de bal zonder na te denken. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Nøkleby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marawan is nu in balbezit. Marawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 1:1

14e minuut.
Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachvliani verovert de bal door een tackle van achteren. Waz rent richting de bal. Waz draait met de bal, schiet en ... Nøkleby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 2:1

18e minuut.
Jachvliani geeft een lange en hoge pass. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna passt de bal in één keer door. Marawan heeft problemen om de bal te vangen. Marawan schiet op doel. Nøkleby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Carassai is nu in balbezit. Carassai geeft een hoge lob. Daar is Jachvliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marawan rent richting de bal. Marawan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. García Artime zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora geeft de bal voor. Pauletti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waz is nu in balbezit. Waz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 3:1

26e minuut.
Klungelig pakt Martínez Mora de bal. Martínez Mora geeft de bal voor. Daar is Jachvliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 4:1

26e minuut.
Peneş passt de bal in één keer door. Jachvliani is nu in balbezit. Marawan verovert de bal door een tackle van achteren. Marawan haalt uit met een fantastische trap. Nøkleby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 5:1

28e minuut.
Lacunza geeft de bal voor. Figurski kopt de bal weg. Waz rent richting de bal. Pauletti rent richting de bal. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Nøkleby bokst de bal weg.

31e minuut.
Martínez Mora passt de bal in één keer door. Escobés bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobés met een sublieme pass. Waz rent richting de bal. Waz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
García Artime rent richting de bal. García Artime met een sublieme pass. Escobés probeert naar een medespeler te passen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pauletti rent richting de bal. Oyen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pauletti raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez Mora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Waz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 33%, Stare Pierniki 67%.
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 5:1

46e minuut.
Lacunza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Artime met de inworp. Bonadonna kan de bal niet met de borst controleren. Bonadonna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna passt de bal met de wreef. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marawan rent richting de bal. Marawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 6:1

55e minuut.
Klungelig pakt Tuomivuo de bal. Tuomivuo probeert naar een medespeler te passen. Waz rent richting de bal. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel. Nøkleby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Doeltrap. Vasallo komt het veld opgelopen. De Commer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De Commer rent richting de bal. De Commer probeert naar een medespeler te passen. Jachvliani rent richting de bal. Marawan onderschept slim de pass. Marawan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer passt de bal met de wreef. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz rent richting de bal. Waz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carassai geeft een hoge lob. Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micewicz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Waz raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez Mora wilt de vrije trap nemen. Jachvliani kopt de bal weg. Martínez Mora geeft een hoge lob. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 7:1

76e minuut.
Daar is Altman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Artime rent richting de bal. García Artime speelt de bal door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Nøkleby bokst de bal weg.

86e minuut.
Carassai geeft een lange en hoge pass. Marawan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gal de bal onder controle te krijgen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Waz kopt de bal weg. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo speelt de bal door. Marawan rent richting de bal. Marawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 30%, Stare Pierniki 70%.
KS Woda Mineralna - Stare Pierniki 7:1