Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Team Gru Południe Sośnica-Brzeg
top Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Huck verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Huck de bal. Huck geeft een hoge lob. Marius krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Povill passt de bal in één keer door. Gargano geeft een lange en hoge pass. Bertaina kopt de bal weg. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi haalt uit met een fantastische trap. Karpów bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

24e minuut.
Dussaux geeft een lange en hoge pass. Marius met een sublieme pass. Zərgərli rent richting de bal. Spasov onderschept slim de pass. Spasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Povill rent richting de bal. Povill passt de bal met de wreef. Putzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov onderschept slim de pass. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Karpów bokst de bal weg.

34e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Urízar de bal. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Brończyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Top Team Gru - Południe Sośnica-Brzeg 1:1

35e minuut.
Sĩ Hoàng met een snelle inworp. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal met de wreef. Secondi rent richting de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bogieł passt de bal zonder na te denken. Urízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Urízar probeert naar een medespeler te passen. Huck geeft een hoge lob. Spasov springt en kopt de bal. Brończyk bokst de bal weg.

41e minuut.
Sĩ Hoàng probeert de bal met de borst te controleren. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius passt de bal zonder na te denken. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agbonlahor onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Południe Sośnica-Brzeg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Team Gru 47%, Południe Sośnica-Brzeg 53%.
Top Team Gru - Południe Sośnica-Brzeg 2:1

47e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Huck heeft problemen om de bal te vangen. Huck met een sublieme pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Brończyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville komt het veld opgelopen. Cruzata komt het veld opgelopen. Aligrudić komt het veld opgelopen. Czeski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Skiba probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Marius geeft de bal voor. Spasov maakt een snoekduik en kopt de bal. Czeski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba passt de bal zonder na te denken. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel. Czeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Skiba geeft een lange en hoge pass. Zərgərli is nu in balbezit. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Putzu geeft een lange en hoge pass. Spasov rent richting de bal. Zərgərli is nu in balbezit. Spasov onderschept slim de pass. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Team Gru 35%, Południe Sośnica-Brzeg 65%.
Top Team Gru - Południe Sośnica-Brzeg 2:1