Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Bolcarze Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15285
Bolcarze MKS GKS 1962 Jastrzębie
Na ostrzu Bolca Tactiek nowoczesna
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Schuurman met een sublieme pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chrapowicki de bal onder controle te krijgen. Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru geeft een hoge lob. Van Hal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal zonder na te denken. Wziątka speelt de bal door. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 47%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 53%.
Bolcarze - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:0

46e minuut.
Famfulík komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Misiek komt het veld opgelopen. Tsirigotakis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Şamilsoy speelt de bal door. Van Hal heeft problemen om de bal te vangen. Firică rent richting de bal. Van Hal onderschept slim de pass. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mažibrada met een sublieme pass. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo speelt de bal door. Daar is Famfulík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Famfulík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barbadillo kan de bal niet met de borst controleren. Tătaru is nu in balbezit. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Famfulík krijgt zijn hoofd ertegen. Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mažibrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažibrada geeft een lange en hoge pass. Barbadillo kopt de bal weg. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 42%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 58%.
Bolcarze - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:0