Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: MS Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3046
MS Team Druidzi
442 Tactiek 4-4-2
59% Balbezit 41%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Pallas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trümpler komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Dantile geeft een hoge lob. Inworp. Worthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Róza rent richting de bal. Róza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomalczyk springt en kopt de bal. Rašić heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Golub`ev met een snelle inworp. Worthy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantile. Dantile krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Golub`ev speelt de bal door. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler passt de bal in één keer door. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu bokst de bal weg.

25e minuut.
Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski rent richting de bal. Livermore is nu in balbezit. Livermore geeft een hoge lob. Grzybowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dantile geeft de bal voor. Worthy heeft problemen om de bal te vangen. Worthy speelt de bal door. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Róza begaat een overtreding. Róza krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dantile rent richting de bal. Róza onderschept slim de pass. Trümpler rent richting de bal. Trümpler geeft de bal voor. Tomalczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Livermore passt de bal in één keer door. Huihui is nu in balbezit. Slavkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavkovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 59%, Druidzi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MS Team - Druidzi 0:0

57e minuut.
Dantile bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantile geeft een lange en hoge pass. Worthy rent richting de bal. Worthy geeft de bal voor. Trümpler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza onderschept slim de pass. Róza passt de bal met de wreef. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Róza kopt de bal weg. Worthy probeert de bal met de borst te controleren. Worthy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trümpler de bal. Trümpler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rašić geeft de bal voor. Inworp. Huber met een snelle inworp. Róza geeft een hoge lob. Tomalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jaworowski met een sublieme pass. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza met een sublieme pass. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grzybowski is nu in balbezit. Róza onderschept slim de pass. Róza geeft een hoge lob. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Burlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu bokst de bal weg.

86e minuut.
Worthy geeft een hoge lob. Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 60%, Druidzi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MS Team - Druidzi 0:0