Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Stadion Ludowy
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16398
Zagłębie-Sosnowiec M.L.K.S Pilica Koniecpol
FedFix4 Tactiek inpraa
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Chery legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wasil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wasil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil schiet op doel. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vicko geeft de bal voor. Muziek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:1

10e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Matheson rent richting de bal. Matheson passt de bal in één keer door. Traplya is nu in balbezit. Traplya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grzyb rent richting de bal. Grzyb passt de bal in één keer door. Biegajski probeert naar een medespeler te passen. Wasil rent richting de bal. Wasil haalt uit met een fantastische trap. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:2

30e minuut.
Lehmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lehmann probeert naar een medespeler te passen. MacConnell rent richting de bal. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Traplya rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru passt de bal met de wreef. Wasil heeft problemen om de bal te vangen. Wasil draait met de bal, schiet en ... Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:3

38e minuut.
Wałek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wasil rent richting de bal. Wasil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb speelt de bal door. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek schiet op doel. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasil rent richting de bal. Wasil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:4

43e minuut.
Endekov speelt de bal door. Şeicaru is nu in balbezit. Şeicaru passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 70%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 30%.
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:4

62e minuut.
Doeltrap. Stawski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lehmann rent richting de bal. Şeicaru speelt de bal door. Grzyb rent richting de bal. Grzyb passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil passt de bal zonder na te denken. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een lange en hoge pass. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson geeft een lange en hoge pass. Traplya springt en kopt de bal. Fox bokst de bal weg.

90e minuut.
Wasil passt de bal met de wreef. Vicko is nu in balbezit. Biegajski is nu in balbezit. Biegajski geeft de bal voor. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 71%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 29%.
Zagłębie-Sosnowiec - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:4