Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: MS Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
MS Team Relaks C
442 Tactiek NOVA
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Livermore heeft problemen om de bal te vangen. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Grzybowski rent richting de bal. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski schiet op doel. Marcinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Mäkiharju geeft een lange en hoge pass. Quintero kopt de bal weg. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gołaszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilardo. Gołaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niinimäki met een snel genomen vrije trap. Iliescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hristodorescu trapt de bal weg van het doel. Kabil kopt de bal weg. Daar is Slavkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hanes probeert naar een medespeler te passen. Slavkovski rent richting de bal. Erutku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavkovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hanes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Burlan kopt de bal weg. Grzybowski heeft problemen om de bal te vangen. Fielek geeft de bal voor. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gołaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Górski met een sublieme pass. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 44%, Relaks C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MS Team - Relaks C 0:0

57e minuut.
Niinimäki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Demeurisse de bal. Demeurisse passt de bal met de wreef. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kabil rent richting de bal. Kabil probeert naar een medespeler te passen. Hanes met een sublieme pass. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gilardo speelt de bal door. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MS Team - Relaks C 0:1

66e minuut.
Iliescu met een sublieme pass. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan passt de bal in één keer door. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk met een sublieme pass. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gilardo de bal. Górski is nu in balbezit. Gołaszewski onderschept slim de pass. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Năstăsoiu met de inworp. Quintero is nu in balbezit. Demeurisse verovert de bal door een tackle van achteren. Demeurisse geeft de bal voor. Gołaszewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 42%, Relaks C 58%.
MS Team - Relaks C 0:1