Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Bolcarze Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15050
Bolcarze F.C LG Lisia Góra
Na ostrzu Bolca Tactiek d
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kamilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Pérez rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo geeft de bal voor. Villa rent richting de bal. Deflandre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 1:0

3e minuut.
van Osch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha passt de bal met de wreef. Vlad geeft de bal voor. Villa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 2:0

5e minuut.
Vlad rent richting de bal. Vlad geeft de bal voor. Klungelig pakt Polko de bal. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Veen passt de bal zonder na te denken. Daar is Putscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Osch rent richting de bal. Putscher onderschept slim de pass. Putscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Olabe kopt de bal weg. Priego heeft problemen om de bal te vangen. Priego geeft een lange en hoge pass. Barbadillo geeft een hoge lob. Villa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Putscher kopt de bal weg. Vlad rent richting de bal. Vlad passt de bal in één keer door. Wietecha rent richting de bal. Wietecha geeft een hoge lob. Deflandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kamilov rent richting de bal. Kamilov met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 37%, F.C LG Lisia Góra 63%.
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 2:0

46e minuut.
Famfulík komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha passt de bal zonder na te denken. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez passt de bal zonder na te denken. Veen is nu in balbezit. Veen geeft een hoge lob. Putscher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiek komt het veld opgelopen. Tsirigotakis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Barbadillo met een sublieme pass. Kamilov met een sublieme pass. Famfulík rent richting de bal. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 3:0

72e minuut.
Wietecha rent richting de bal. Wietecha geeft een hoge lob. Kamilov kopt de bal weg. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Kamilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo geeft een hoge lob. Famfulík springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kamilov is nu in balbezit. Kamilov met een sublieme pass. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 4:0

80e minuut.
Paszulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Paszulewicz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiek met de inworp. Wietecha speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
van Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. van Osch geeft een lange en hoge pass. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 24%, F.C LG Lisia Góra 76%.
Bolcarze - F.C LG Lisia Góra 5:0