Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS GKS 1962 Jastrzębie AKS MODRZEW
nowoczesna Tactiek ok
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 56
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kraay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy geeft een lange en hoge pass. Slak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 1:0

8e minuut.
Wziątka met een sublieme pass. Tătaru speelt de bal door. Podetti speelt de bal door. Slak rent richting de bal. Slak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Miranda passt de bal zonder na te denken. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Bucăţelu rent richting de bal. Bucăţelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

26e minuut.
Tătaru geeft een hoge lob. Van Hal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarniak. Van Hal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podetti wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Slak is nu in balbezit. Sarniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podetti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Călugăru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 2:0

33e minuut.
Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc speelt de bal door. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 2:1

38e minuut.
Slak probeert naar een medespeler te passen. Haug met een sublieme pass. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kraay onderschept slim de pass. Kraay passt de bal in één keer door. Slak is nu in balbezit. Slak haalt uit met een fantastische trap. Călugăru bokst de bal weg. Călugăru met een sublieme pass. Szerc kopt de bal weg. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Koonings geeft een lange en hoge pass. Bucăţelu is nu in balbezit. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 58%, AKS MODRZEW 42%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 2:1

47e minuut.
Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal passt de bal zonder na te denken. Slak is nu in balbezit. Slak draait met de bal, schiet en ... Călugăru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bako verovert de bal door een tackle van achteren. Bako geeft een hoge lob. Bucăţelu kopt de bal weg. Caramarin rent richting de bal. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy geeft een lange en hoge pass. Slak krijgt zijn hoofd ertegen. Călugăru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 3:1

61e minuut.
Miranda speelt de bal door. Bucăţelu is nu in balbezit. Ghiţă onderschept slim de pass. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kraay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Şamilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamilsoy geeft de bal voor. Slak krijgt zijn hoofd ertegen. Călugăru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 4:1

85e minuut.
Podetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roupa Velha komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Van Hal passt de bal in één keer door. Slak is nu in balbezit. Sarniak rent richting de bal. Slak verovert de bal door een tackle van achteren. Slak haalt uit met een fantastische trap. Călugăru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 40%, AKS MODRZEW 60%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - AKS MODRZEW 4:1