Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Fajozi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7582
Fajozi Zagłębie-Sosnowiec
wing the best Tactiek FedFix4
46% Balbezit 54%
27% Spel op eigen helft 73%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Ordóñez rent richting de bal. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez rent richting de bal. Armstrong rent richting de bal. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cocieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocieru geeft een lange en hoge pass. Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

26e minuut.
Duménigo kopt de bal weg. Armstrong is nu in balbezit. Wijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wijas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nawotczyński passt de bal met de wreef. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez passt de bal met de wreef. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 32%, Zagłębie-Sosnowiec 68%.
Fajozi - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

50e minuut.
Ruzo geeft de bal voor. Gluhchev kopt de bal weg. Chery is nu in balbezit. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ruzo passt de bal in één keer door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong passt de bal in één keer door. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Chery geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawotczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gluhchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluhchev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
MacConnell geeft een hoge lob. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocieru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puerta raakt geblesseerd tijdens het duel. MacConnell komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ordóñez zal de hoekschop nemen. Cioropina heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 23%, Zagłębie-Sosnowiec 77%.
Fajozi - Zagłębie-Sosnowiec 1:0