Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Fajozi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19234
Fajozi Bolcarze
wing the best Tactiek Na ostrzu Bolca
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
49.1 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


45e minuut.
Buitenspel voor Villa. Goede buitenspelval van de verdediging. Famfulík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 51%, Bolcarze 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fajozi - Bolcarze 0:0

49e minuut.
Velázquez rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo met een sublieme pass. Famfulík rent richting de bal. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Alpay onderschept slim de pass. Alpay passt de bal met de wreef. Mažibrada is nu in balbezit. Mažibrada passt de bal zonder na te denken. Vlad is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Famfulík. Goede buitenspelval van de verdediging. Tsirigotakis komt het veld opgelopen. Misiek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mažibrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažibrada geeft de bal voor. Famfulík rent richting de bal. Famfulík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Bolcarze 0:1

71e minuut.
Wilczak met een snelle inworp. Nawotczyński geeft de bal voor. Firică controleert de bal met de borst. Armstrong rent richting de bal. Armstrong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gluhchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gluhchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nawotczyński met een snel genomen vrije trap. Duménigo is nu in balbezit. Tsirigotakis begaat een overtreding. Tsirigotakis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gluhchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluhchev passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Catherine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 47%, Bolcarze 53%.
Fajozi - Bolcarze 0:1