Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra Paris Saint-Germain
d Tactiek 442
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 46.3
formidable Schieten formidable
very good Passen weak
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Reismann met een sublieme pass. Lovász heeft problemen om de bal te vangen. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Reismann passt de bal in één keer door. Veen met een sublieme pass. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Reismann passt de bal met de wreef. Putscher is nu in balbezit. Putscher passt de bal in één keer door. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz draait met de bal, schiet en ... Leszek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Pérez neemt de hoekschop. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paszulewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jędrejowski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sánchez Pérez zal de hoekschop nemen. Əjdərov kopt de bal weg. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovász controleert de bal met de borst. Putscher is nu in balbezit. Putscher draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 1:0

21e minuut.
Gorgoń met een sublieme pass. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovász begaat een overtreding. Lovász krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lovász bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz onderschept slim de pass. Paszulewicz met een sublieme pass. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 2:0

23e minuut.
Verbraken speelt de bal door. Lovin rent richting de bal. Lovin speelt de bal door. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veen probeert naar een medespeler te passen. Əjdərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher onderschept slim de pass. Putscher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń onderschept slim de pass. Gorgoń speelt de bal door. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Leszek met een harde bal richting middenveld. Sánchez Pérez rent richting de bal. Sánchez Pérez passt de bal met de wreef. Putscher rent richting de bal. Putscher schiet op doel. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Escala met een sublieme pass. Verbraken is nu in balbezit. Paszulewicz begaat een overtreding. Paszulewicz krijgt een gele kaart. Verbraken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lovász met een snel genomen vrije trap. Daar is Olabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasasız rent richting de bal. Tasasız schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Reismann passt de bal in één keer door. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz met een sublieme pass. Daar is Putscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putscher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Olabe probeert naar een medespeler te passen. Veen is nu in balbezit. Veen passt de bal in één keer door. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher passt de bal met de wreef. Veen speelt de bal door. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Reismann speelt de bal door. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Escala de bal. Sánchez Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escala raakt geblesseerd tijdens het duel. Escala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saleh is nu in balbezit. Tasasız onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 41%, Paris Saint-Germain 59%.
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 2:1

47e minuut.
Paszulewicz probeert naar een medespeler te passen. Reismann is nu in balbezit. Reismann met een sublieme pass. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 3:1

48e minuut.
Albonici passt de bal in één keer door. Paszulewicz is nu in balbezit. Lovász geeft een lange en hoge pass. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Silahtaroğlu rent richting de bal. Verbraken rent richting de bal. Silahtaroğlu is nu in balbezit. Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Putscher onderschept slim de pass. Jędrejowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Putscher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Reismann neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 4:1

57e minuut.
Gorgoń kopt de bal weg. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovász is nu in balbezit. Putscher verovert de bal door een tackle van achteren. Putscher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Putscher rent richting de bal. Putscher schiet op doel. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 5:1

61e minuut.
Klungelig pakt Escala de bal. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escala. Escala krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Əjdərov geeft een hoge lob. Udroiu rent richting de bal. Udroiu passt de bal zonder na te denken. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz passt de bal zonder na te denken. Jędrejowski onderschept slim de pass. Sánchez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Pérez draait met de bal, schiet en ... Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Saleh geeft een hoge lob. Paszulewicz rent richting de bal. Jędrejowski begaat een overtreding. Jędrejowski krijgt een gele kaart. Paszulewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fafik komt het veld opgelopen. Urbaniczky komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek speelt de bal door. Reismann kopt de bal weg. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher schiet op doel. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fafik geeft de bal voor. Əjdərov is nu in balbezit. Putscher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Putscher krijgt een gele kaart. Əjdərov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Polko passt de bal zonder na te denken. Putscher rent richting de bal. Putscher speelt de bal door. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz haalt uit met een fantastische trap. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 6:1

85e minuut.
Doeltrap. Leszek trapt de bal weg. Veen kopt de bal weg. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fafik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 26%, Paris Saint-Germain 74%.
F.C LG Lisia Góra - Paris Saint-Germain 6:1