Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS MODRZEW Relaks C
ok Tactiek NOVA
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kangru is nu in balbezit. Kangru geeft de bal voor. Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koonings geeft een lange en hoge pass. Miranda kopt de bal weg. Podbipięta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bucăţelu is nu in balbezit. Bucăţelu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Năstăsoiu speelt de bal door. Iliescu rent richting de bal. Sarniak probeert naar een medespeler te passen. Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Demeurisse passt de bal in één keer door. Niinimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caramarin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Călugăru trapt de bal weg. Caramarin controleert de bal met de borst. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse met een sublieme pass. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Călugăru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stankiewicz rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak is nu in balbezit. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Szerc de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szerc. Szerc krijgt een gele kaart. Năstăsoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năstăsoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gołaszewski kopt de bal weg. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Koonings de bal. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 0:1

21e minuut.
Gołaszewski passt de bal in één keer door. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Stankiewicz rent richting de bal. Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Călugăru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demeurisse wilt de vrije trap nemen. Bako verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Călugăru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hołowczyc met een snelle inworp. Kangru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangru geeft een hoge lob. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS MODRZEW - Relaks C 1:1

28e minuut.
Bako speelt de bal door. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse geeft de bal voor. Gołaszewski springt en kopt de bal. Călugăru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Stankiewicz geeft een hoge lob. Kangru rent richting de bal. Kangru met een sublieme pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Marcinowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Iliescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Włodarczyk rent richting de bal. Bako tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bako krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin rent richting de bal. Podbipięta rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 2:1

41e minuut.
Stankiewicz met een sublieme pass. Niinimäki rent richting de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft de bal voor. Caramarin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 3:1

43e minuut.
Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. Călugăru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Sarniak de bal onder controle te krijgen. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 51%, Relaks C 49%.
AKS MODRZEW - Relaks C 3:2

49e minuut.
Kangru kopt de bal weg. Erutku controleert de bal met de borst. Caramarin rent richting de bal. Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Niinimäki is nu in balbezit. Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz passt de bal zonder na te denken. Bucăţelu rent richting de bal. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz passt de bal met de wreef. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 4:2

58e minuut.
Kangru is nu in balbezit. Kangru speelt de bal door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stankiewicz kopt de bal weg. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft een hoge lob. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Marcinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 5:2

66e minuut.
Kangru met een snelle inworp. Mäkiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu geeft een hoge lob. Caramarin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Miranda passt de bal in één keer door. Szerc probeert naar een medespeler te passen. Podbipięta rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 6:2

85e minuut.
Inworp. Demeurisse met een snelle inworp. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel. Călugăru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Relaks C 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 42%, Relaks C 58%.
AKS MODRZEW - Relaks C 6:3