Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Czerwona Armia 1910
G0 PR0 4-4-2 Tactiek skrzydlo
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 61.9
matig Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Stampa speelt de bal door. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski speelt de bal door. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeannin met de inworp. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski passt de bal zonder na te denken. Stampa is nu in balbezit. Stampa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zawiejski passt de bal zonder na te denken. Kromp speelt de bal door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft de bal voor. Stampa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arghirescu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kromp neemt de hoekschop. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Birembaum maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stampa kopt de bal weg. Kromp rent richting de bal. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel. bin Jamlus bokst de bal weg.

18e minuut.
Kryštofík passt de bal zonder na te denken. Jeannin rent richting de bal. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zawiejski geeft de bal voor. Stampa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boer kopt de bal weg. Daar is do Carmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stampa rent richting de bal. Stampa schiet op doel. bin Jamlus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík passt de bal in één keer door. Stampa is nu in balbezit. Stampa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski passt de bal in één keer door. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aradszky heeft problemen om de bal te vangen. Aradszky geeft een lange en hoge pass. Kromp kopt de bal weg. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cirulli geeft de bal voor. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Socol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:2

32e minuut.
Kromp speelt de bal door. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski passt de bal in één keer door. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa draait met de bal, schiet en ... bin Jamlus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arghirescu rent richting de bal. Kryštofík onderschept slim de pass. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:3

35e minuut.
Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík passt de bal met de wreef. Stampa is nu in balbezit. Stampa haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:4

37e minuut.
Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Zawiejski speelt de bal door. Kromp speelt de bal door. Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:5

39e minuut.
Stampa schiet op doel. Grzywa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeannin geeft een hoge lob. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Jamlus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:6

40e minuut.
Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Socol is nu in balbezit. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Stampa rent richting de bal. Stampa draait met de bal, schiet en ... bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 85%, Czerwona Armia 1910 15%.
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:6

46e minuut.
Alvær komt het veld opgelopen. Călin komt het veld opgelopen. Quiroga komt het veld opgelopen. Altınapa komt het veld opgelopen. Conta komt het veld opgelopen. Stampa speelt de bal door. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík passt de bal met de wreef. Stampa rent richting de bal. Stampa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:7

52e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin met een sublieme pass. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski geeft de bal voor. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ter Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Malkhasyan speelt de bal door. Grzywa speelt de bal door. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Jeannin met een sublieme pass. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski geeft de bal voor. Kryštofík krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Altınapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kromp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeannin speelt de bal door. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Verendi geeft een lange en hoge pass. Stampa heeft problemen om de bal te vangen. Conta maakt een afschuwelijke overtreding. Stampa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawiejski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Stampa rent richting de bal. Stampa schiet op doel. Altınapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:8

61e minuut.
Arghirescu passt de bal met de wreef. Kromp rent richting de bal. Kromp passt de bal zonder na te denken. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík schiet op doel. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Koman heeft problemen om de bal te vangen. Kromp met een sublieme pass. Jeannin geeft de bal voor. Stampa springt en kopt de bal. Altınapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:9

64e minuut.
Koman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin geeft de bal voor. Klungelig pakt Stampa de bal. Stampa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Maack komt het veld opgelopen. Ceschi komt het veld opgelopen. Šimonovský komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Koman rent richting de bal. Koman geeft een lange en hoge pass. Ceschi is nu in balbezit. Alvær verovert de bal door een tackle van achteren. Alvær schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Zawiejski speelt de bal door. Stampa rent richting de bal. Stampa draait met de bal, schiet en ... Quiroga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Zawiejski met de inworp. Conta rent richting de bal. Stampa verovert de bal door een tackle van achteren. Stampa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:10

83e minuut.
Kryštofík geeft de bal voor. Klungelig pakt Stampa de bal. Grzywa rent richting de bal. Stampa onderschept slim de pass. Stampa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Conta is nu in balbezit. Conta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski met een snelle inworp. Maack geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Šimonovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonovský speelt de bal door. Daar is Stampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stampa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 75%, Czerwona Armia 1910 25%.
Pincher United - Czerwona Armia 1910 0:10