Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Aliens Łódź
new04l Tactiek zmiana
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Angara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arîcu rent richting de bal. Arîcu geeft de bal voor. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Duy Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Aliens Łódź 0:1

18e minuut.
Özden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojtala de bal. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Duy Hoàng bokst de bal weg.

19e minuut.
Cwalina rent richting de bal. Milinković - Savić onderschept slim de pass. Milinković - Savić probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft de bal voor. Zarkalis bokst de bal weg.

20e minuut.
Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers passt de bal zonder na te denken. Milinković - Savić is nu in balbezit. Milinković - Savić schiet op doel. Zarkalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Arîcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petarda - Aliens Łódź 1:1

40e minuut.
Trivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă is nu in balbezit. Pungă passt de bal zonder na te denken. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 48%, Aliens Łódź 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petarda - Aliens Łódź 1:1

51e minuut.
Kobyłecki geeft de bal voor. Malanowski probeert de bal met de borst te controleren. Özden is nu in balbezit. Özden geeft een lange en hoge pass. Pinilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tovar de bal onder controle te krijgen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Schrijvers speelt de bal door. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza geeft een hoge lob. Tovar kan de bal niet met de borst controleren. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Zarkalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Jamrich passt de bal zonder na te denken. Pinilla is nu in balbezit. Malanowski onderschept slim de pass. Arîcu onderschept slim de pass. Arîcu haalt uit met een fantastische trap. Duy Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panek komt het veld opgelopen. Güngören komt het veld opgelopen. Wołowicz komt het veld opgelopen. Zawiejski komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen. Panek neemt de hoekschop. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Aliens Łódź 2:1

85e minuut.
Wojtala geeft de bal voor. Angara speelt de bal door. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Raynanku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 57%, Aliens Łódź 43%.
Petarda - Aliens Łódź 2:1