Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: Bydart Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3100
Bydart Vollon de Club
Moja Tactiek Liga V
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


13e minuut.
Ostwald is nu in balbezit. Ostwald passt de bal in één keer door. Qafarov speelt de bal door. El Haroun kan de bal niet met de borst controleren. El Haroun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Unhjem is nu in balbezit. Iseli onderschept slim de pass. Maji verovert de bal door een tackle van achteren. Maji passt de bal zonder na te denken. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kanclerz rent richting de bal. Sarapik onderschept slim de pass. Maji probeert naar een medespeler te passen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
El Haroun speelt de bal door. Maji probeert naar een medespeler te passen. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Vollon de Club 0:1

32e minuut.
El Haroun met een sublieme pass. Ostwald geeft de bal voor. Nağıyev geeft een lange en hoge pass. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nağıyev geeft een lange en hoge pass. Maji kan de bal niet met de borst controleren. Maji probeert naar een medespeler te passen. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maji met een sublieme pass. Unhjem probeert de bal met de borst te controleren. Amolador begaat een overtreding. Unhjem raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarapik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Qafarov geeft een hoge lob. Nağıyev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kanclerz de bal onder controle te krijgen. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baragaño rent richting de bal. Maji verovert de bal door een tackle van achteren. Maji probeert naar een medespeler te passen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Unhjem geeft een hoge lob. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szarynski de bal. Szarynski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Krzyżanowski passt de bal in één keer door. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden geeft een hoge lob. Szarynski kan de bal niet met de borst controleren. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 74%, Vollon de Club 26%.
Bydart - Vollon de Club 0:1

52e minuut.
Qafarov met een snelle inworp. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik passt de bal zonder na te denken. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janduda stond buitenspel. Protasiuk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
El Haroun met de inworp. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Koczar ... Strafschop! Szarynski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szarynski kan niet meer verder spelen. Kornilakis komt het veld opgelopen. Maji neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

61e minuut.
Qafarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarov passt de bal in één keer door. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilakis schiet op doel. Niemitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Vollon de Club 0:2

75e minuut.
Niemitalo met een harde bal richting middenveld. Ostwald kopt de bal weg. Iseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem verovert de bal door een tackle van achteren. Unhjem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Unhjem rent richting de bal. Iseli met een sublieme pass. Daar is Baragaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Maji verovert de bal door een tackle van achteren. Maji passt de bal zonder na te denken. Qafarov is nu in balbezit. Qafarov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilakis draait met de bal, schiet en ... Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Vollon de Club 0:3

86e minuut.
Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Janduda is nu in balbezit. Van Steeden speelt de bal door. Janduda is nu in balbezit. Janduda schiet op doel. Tepavčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 75%, Vollon de Club 25%.
Bydart - Vollon de Club 0:3