Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knurowska Torcida Brzeg Opolskie
sparing Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Niziałek speelt de bal door. Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczewka passt de bal met de wreef. Gašparík is nu in balbezit. Gašparík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Węgrzyk geeft een hoge lob. Mezzadra kopt de bal weg. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Rosland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 0:1

12e minuut.
Węgrzyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gašparík met een snelle inworp. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. Konovalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Buitenspel voor Klimek. Goede buitenspelval van de verdediging. Lambulić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gołyga kopt de bal weg. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Konovalov trapt de bal weg van het doel. Mezzadra kopt de bal weg. Daar is Álvarez Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek is nu in balbezit. Klimek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lambulić kopt de bal weg. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varela. Varela krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk passt de bal in één keer door. Spanačević rent richting de bal. Spanačević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 1:1

28e minuut.
Hoài Việt kopt de bal weg. Klungelig pakt Spanačević de bal. Campigotto is nu in balbezit. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jarzyna kopt de bal weg. Mäntyniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Konovalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 2:1

30e minuut.
Węgrzyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mäntyniemi de bal. Campigotto is nu in balbezit. Spanačević verovert de bal door een tackle van achteren. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Varela met een sublieme pass. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak passt de bal in één keer door. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 3:1

44e minuut.
Mezzadra rent richting de bal. Hoài Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Rosland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mezzadra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wissink komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 42%, Brzeg Opolskie 58%.
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 3:1

58e minuut.
Gašparík probeert naar een medespeler te passen. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga met een sublieme pass. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. Konovalov bokst de bal weg.

62e minuut.
Wissink passt de bal zonder na te denken. Tsolakos geeft de bal voor. Daar is Álvarez Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek onderschept slim de pass. Klimek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 3:2

67e minuut.
Gołyga passt de bal in één keer door. Gašparík rent richting de bal. Gašparík passt de bal met de wreef. Spanačević rent richting de bal. Spanačević schiet op doel. Konovalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołyga rent richting de bal. Gołyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Niziałek onderschept slim de pass. Niziałek geeft de bal voor. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De Cola speelt de bal door. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klimek komt bij de bal en schiet. Rosland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 57%, Brzeg Opolskie 43%.
Knurowska Torcida - Brzeg Opolskie 3:2