Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź Czerwona Armia 1910
zmiana Tactiek skrzydlo
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 66
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Cwalina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannin geeft de bal voor. Kryštofík krijgt zijn hoofd ertegen. Zarkalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Kobyłecki met een sublieme pass. Arîcu is nu in balbezit. Arîcu passt de bal met de wreef. Stampa is nu in balbezit. Stampa schiet op doel. Zarkalis bokst de bal weg.

8e minuut.
Özden rent richting de bal. Özden passt de bal in één keer door. Pungă rent richting de bal. Pinilla rent richting de bal. Pinilla schiet op doel. Stratulat bokst de bal weg.

23e minuut.
Galais onderschept slim de pass. Özden is nu in balbezit. Jeannin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeannin krijgt een gele kaart. Özden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobyłecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pungă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalianis passt de bal in één keer door. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft de bal voor. Stampa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Verendi passt de bal in één keer door. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Stampa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal met de wreef. Galais met een sublieme pass. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Zarkalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 70%, Czerwona Armia 1910 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aliens Łódź - Czerwona Armia 1910 0:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zarkalis niet meer kan verder spelen. Román komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Özden met een sublieme pass. Kobyłecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłecki geeft de bal voor. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Arîcu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stampa rent richting de bal. Stampa schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Jeannin met een sublieme pass. Stampa rent richting de bal. Stampa haalt uit met een fantastische trap. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Czerwona Armia 1910 0:1

73e minuut.
Bratianu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Czerwona Armia 1910 0:2

76e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski met een sublieme pass. Stampa rent richting de bal. Stampa draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert de bal aan de voet te houden. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Czerwona Armia 1910 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 71%, Czerwona Armia 1910 29%.
Aliens Łódź - Czerwona Armia 1910 0:3