Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Aliens Łódź
G0 PRO 4-4-2+ Tactiek zmiana
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Angara speelt de bal door. Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özden schiet op doel. Pinilla probeert de bal aan de voet te houden. Koblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:1

4e minuut.
Özden met een sublieme pass. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Socol de bal onder controle te krijgen. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:2

7e minuut.
Özden probeert naar een medespeler te passen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Angara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jamrich is nu in balbezit. Angara is nu in balbezit. Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Angara is nu in balbezit. Angara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Özden passt de bal met de wreef. Pinilla rent richting de bal. Gülaçar rent richting de bal. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden onderschept slim de pass. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Ntalianis de bal. Ntalianis passt de bal in één keer door. Özden speelt de bal door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă rent richting de bal. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:4

18e minuut.
Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalianis geeft een hoge lob. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla schiet op doel. Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:5

20e minuut.
Dias passt de bal met de wreef. Jamrich met een sublieme pass. Pungă rent richting de bal. Pungă geeft een lange en hoge pass. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Quiroga passt de bal met de wreef. Angara rent richting de bal. Angara geeft een hoge lob. Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobyłecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Koblak met een harde bal richting middenveld. Arîcu kopt de bal weg. Gülaçar rent richting de bal. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla schiet op doel. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă geeft de bal voor. Özden geeft een lange en hoge pass. Pinilla springt en kopt de bal. Koblak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ntalianis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntalianis passt de bal in één keer door. Özden is nu in balbezit. Özden geeft de bal voor. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Koblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kobyłecki zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jamrich rent richting de bal. Jamrich passt de bal in één keer door. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:6

29e minuut.
Horlaville probeert naar een medespeler te passen. Kudzel is nu in balbezit. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Özden passt de bal zonder na te denken. Kobyłecki geeft de bal voor. Jamrich kopt de bal weg. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:7

31e minuut.
Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Cirulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla schiet op doel. Koblak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:8

35e minuut.
Özden geeft een lange en hoge pass. Quiroga kopt de bal weg. Arîcu geeft een hoge lob. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:9

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angara zal de hoekschop nemen. Kobyłecki kopt de bal weg. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özden speelt de bal door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 80%, Aliens Łódź 20%.
Pincher United - Aliens Łódź 0:10

46e minuut.
Reina komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Reina probeert naar een medespeler te passen. Arîcu probeert naar een medespeler te passen. Özden is nu in balbezit. Özden geeft een lange en hoge pass. Pungă springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinilla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:11

60e minuut.
Angara is nu in balbezit. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ... Socol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinilla rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jamrich rent richting de bal. Jamrich passt de bal met de wreef. Socol rent richting de bal. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özden geeft de bal voor. Pinilla krijgt zijn hoofd ertegen. Reina bokst de bal weg. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:12

68e minuut.
Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă passt de bal met de wreef. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:13

74e minuut.
Całka met een sublieme pass. Ntalianis probeert naar een medespeler te passen. van Boven geeft een hoge lob. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:14

81e minuut.
Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özden speelt de bal door. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Aliens Łódź 0:15

81e minuut.
Horlaville met een sublieme pass. Quiroga rent richting de bal. Quiroga passt de bal met de wreef. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kobyłecki heeft problemen om de bal te vangen. Angara is nu in balbezit. Angara geeft een lange en hoge pass. Özden geeft de bal voor. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reina probeert naar een medespeler te passen. Arîcu kopt de bal weg. Pungă is nu in balbezit. Angara bereikt de bal nog maar net als eerste. Angara draait met de bal, schiet en ... Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 79%, Aliens Łódź 21%.
Pincher United - Aliens Łódź 0:15