Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza Pozytywni
suckcess na Hut2 Tactiek 343 2n
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58.6 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. Krzyżok probeert de bal aan de voet te houden. Okno met een sublieme pass. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Smołkowicz is nu in balbezit. Smołkowicz passt de bal met de wreef. Diamandopol is nu in balbezit. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Deneuker bokst de bal weg.

25e minuut.
Sánchez Benítez geeft de bal voor. Aranzábal verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyzma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pracki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Derlicki kopt de bal weg. Fordiani controleert de bal met de borst. Pracki is nu in balbezit. Pracki haalt uit met een fantastische trap. Spadoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pozytywni 1:0

31e minuut.
Fordiani passt de bal in één keer door. Dyzma is nu in balbezit. Dyzma geeft de bal voor. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Derlicki geeft de bal voor. Niwiński is nu in balbezit. Okno onderschept slim de pass. Okno schiet op doel. Deneuker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Włókniarz-Sareza - Pozytywni 1:1

37e minuut.
Dyzma rent richting de bal. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma onderschept slim de pass. Dyzma geeft een hoge lob. Karpiński krijgt zijn hoofd ertegen. Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pozytywni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 39%, Pozytywni 61%.
Włókniarz-Sareza - Pozytywni 2:1

48e minuut.
Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma passt de bal in één keer door. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki onderschept slim de pass. Pracki schiet op doel. De bal raakt de paal. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Diamandopol stond buitenspel. Dabaghyan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki met een sublieme pass. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sánchez Benítez speelt de bal door. Fordiani is nu in balbezit. Fordiani passt de bal zonder na te denken. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński geeft een hoge lob. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Inworp. Griģis komt het veld opgelopen. Krzyżok met de inworp. Griģis speelt de bal door. Fordiani is nu in balbezit. Fordiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Smołkowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boeru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 47%, Pozytywni 53%.
Włókniarz-Sareza - Pozytywni 2:1