Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki CF Hala Madrid
343 dla att Tactiek x2x
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki met een sublieme pass. Piñera rent richting de bal. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Janduda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneeberger met de inworp. Piñera heeft problemen om de bal te vangen. Piñera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Cammardella de bal. Jalle rent richting de bal. Cammardella onderschept slim de pass. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jalle probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Zainu speelt de bal door. Piñera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera schiet op doel. Damjanov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 1:0

26e minuut.
Janduda probeert naar een medespeler te passen. Penko rent richting de bal. Penko passt de bal met de wreef. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kniaź met een sublieme pass. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tihanyi de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bódis passt de bal zonder na te denken. Avellone verovert de bal door een tackle van achteren. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński geeft een hoge lob. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera is nu in balbezit. Piñera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prass controleert de bal met de borst. Iwanicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanicki met een sublieme pass. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap. Starowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Mohd Zainu rent richting de bal. bin Mohd Zainu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 51%, CF Hala Madrid 49%.
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:0

50e minuut.
Piñera is nu in balbezit. Damjanov geeft de bal voor. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tihanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tihanyi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prass passt de bal zonder na te denken. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Kirwan geeft een lange en hoge pass. Tihanyi springt en kopt de bal. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:1

60e minuut.
Wojno geeft een hoge lob. Inworp. Kirwan met een snelle inworp. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Kniaź bokst de bal weg. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Kniaź maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:2

65e minuut.
Gmiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrywacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bódis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:3

70e minuut.
Tihanyi rent richting de bal. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi onderschept slim de pass. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kirwan is nu in balbezit. Schneeberger geeft de bal voor. Damjanov controleert de bal met de borst. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Iwanicki speelt de bal door. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Zainu is nu in balbezit. bin Mohd Zainu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Penko speelt de bal door. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz speelt de bal door. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 61%, CF Hala Madrid 39%.
FC Naród Legnicki - CF Hala Madrid 2:3