Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: Bydart Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2720
Bydart Brzeg Opolskie
Moja Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 40.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Żuczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varela de bal. Varela speelt de bal door. Wissink rent richting de bal. Wissink schiet op doel. Niemitalo bokst de bal weg.

39e minuut.
Comaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huzmi met de inworp. Wissink is nu in balbezit. Wissink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 53%, Brzeg Opolskie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bydart - Brzeg Opolskie 0:0

51e minuut.
Daar is Blankers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczek speelt de bal door. Huzmi rent richting de bal. Huzmi schiet op doel. Comaro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotysch komt het veld opgelopen. Siedłowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Protasiuk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Baragaño controleert de bal met de borst. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio rent richting de bal. Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Protasiuk geeft de bal voor. Mäntyniemi probeert de bal aan de voet te houden. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wissink controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nağıyev komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De Cola kopt de bal weg. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Huzmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski geeft de bal voor. Janduda krijgt zijn hoofd ertegen. Kotysch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Brzeg Opolskie 1:0

76e minuut.
Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Blankers begaat een overtreding. Żuczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michniak komt het veld opgelopen. Galetti komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tsolakos is nu in balbezit. Tsolakos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nağıyev de bal. Galetti is nu in balbezit. Galetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 55%, Brzeg Opolskie 45%.
Bydart - Brzeg Opolskie 1:0