Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza Pincher United
antystart Tactiek G0 PR0 4-4-2 H
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 36.1
formidable Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Grzywa geeft de bal voor. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok speelt de bal door. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Jurjus speelt de bal door. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een hoge lob. Karpiński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Karpiński is nu in balbezit. Karpiński passt de bal zonder na te denken. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan haalt uit met een fantastische trap. Kušek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 1:0

14e minuut.
Krzyżok met een sublieme pass. Karpiński is nu in balbezit. Boer rent richting de bal. Karpiński onderschept slim de pass. Karpiński schiet op doel. Kušek bokst de bal weg.

16e minuut.
Sánchez Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benítez geeft een lange en hoge pass. Aradszky controleert de bal met de borst. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 2:0

20e minuut.
Jurjus heeft problemen om de bal te vangen. Jurjus passt de bal zonder na te denken. Sánchez Benítez met een sublieme pass. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Krzyżok passt de bal met de wreef. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan haalt uit met een fantastische trap. Kušek bokst de bal weg.

24e minuut.
Jurjus passt de bal in één keer door. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok passt de bal met de wreef. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 3:0

27e minuut.
Grzywa kopt de bal weg. Krzyżok probeert de bal met de borst te controleren. Krzyżok met een sublieme pass. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Kušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Kušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fordiani met een sublieme pass. Sánchez Benítez is nu in balbezit. Sánchez Benítez speelt de bal door. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Aradszky geeft een hoge lob. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Koman is nu in balbezit. Koman met een sublieme pass. Alvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 3:1

38e minuut.
Karpiński kan de bal niet met de borst controleren. Boer is nu in balbezit. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 4:1

44e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Niwiński geeft een hoge lob. Boer is nu in balbezit. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 31%, Pincher United 69%.
Włókniarz-Sareza - Pincher United 5:1

46e minuut.
Fortunata komt het veld opgelopen. Boli komt het veld opgelopen. Conta komt het veld opgelopen. Całka komt het veld opgelopen. Lenczewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
do Carmo passt de bal zonder na te denken. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok speelt de bal door. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel. Lenczewski bokst de bal weg.

48e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. Fordiani met een sublieme pass. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Aradszky geeft een lange en hoge pass. do Carmo kopt de bal weg. Klungelig pakt Solnica de bal. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Grzywa met een sublieme pass. Floarea rent richting de bal. Floarea geeft een hoge lob. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Lenczewski bokst de bal weg.

53e minuut.
Aradszky heeft problemen om de bal te vangen. Dabaghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa begaat een overtreding. Grzywa krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Floarea speelt de bal door. Salcedo met een sublieme pass. Moor is nu in balbezit. Fordiani verovert de bal door een tackle van achteren. Fordiani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jurjus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani is nu in balbezit. Fordiani passt de bal met de wreef. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 6:1

61e minuut.
Żurawek komt het veld opgelopen. Dyzma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Pracki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Griģis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki verovert de bal door een tackle van achteren. Aradszky met een sublieme pass. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 7:1

71e minuut.
Castellini rent richting de bal. Castellini geeft een lange en hoge pass. Dyzma is nu in balbezit. Dyzma geeft een hoge lob. Pracki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan passt de bal zonder na te denken. Pracki rent richting de bal. Pracki draait met de bal, schiet en ... Lenczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Fordiani speelt de bal door. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnica speelt de bal door. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pincher United 8:1

81e minuut.
Conta geeft een hoge lob. Floarea kopt de bal weg. Klungelig pakt do Carmo de bal. Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Całka rent richting de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok geeft een hoge lob. Dabaghyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenczewski bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dabaghyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grzywa geeft de bal voor. Żurawek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 26%, Pincher United 74%.
Włókniarz-Sareza - Pincher United 8:1