Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź Vollon de Club
zmiana Tactiek Liga V
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arîcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kornilakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konstantopoulos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Vollon de Club 0:1

2e minuut.
Pinilla passt de bal in één keer door. Özden speelt de bal door. Ntalianis met een sublieme pass. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Krzyżanowski geeft een hoge lob. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Tepavčević bokst de bal weg.

11e minuut.
Jamrich heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla is nu in balbezit. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ... Tepavčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina verovert de bal door een tackle van achteren. Cwalina geeft een lange en hoge pass. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aliens Łódź - Vollon de Club 1:1

29e minuut.
Angara heeft problemen om de bal te vangen. Angara met een sublieme pass. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Tepavčević bokst de bal weg.

31e minuut.
Cwalina verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantopoulos onderschept slim de pass. Konstantopoulos passt de bal met de wreef. Unhjem rent richting de bal. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Angara onderschept slim de pass. Angara geeft de bal voor. Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Vollon de Club 2:1

40e minuut.
Ostwald geeft een hoge lob. Ntalianis kopt de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun geeft een lange en hoge pass. Konstantopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 48%, Vollon de Club 52%.
Aliens Łódź - Vollon de Club 2:1

47e minuut.
Ostwald rent richting de bal. Özden verovert de bal door een tackle van achteren. Özden passt de bal in één keer door. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
van Boven verovert de bal door een tackle van achteren. van Boven geeft de bal voor. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă draait met de bal, schiet en ... Tepavčević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Vollon de Club 3:1

53e minuut.
Angara speelt de bal door. Özden met een sublieme pass. Arîcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arîcu geeft een hoge lob. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kobyłecki onderschept slim de pass. Kobyłecki probeert naar een medespeler te passen. Pungă is nu in balbezit. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Angara is nu in balbezit. Angara passt de bal in één keer door. Jamrich met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyżanowski rent richting de bal. Özden onderschept slim de pass. Özden haalt uit met een fantastische trap. Tepavčević bokst de bal weg.

79e minuut.
Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kobyłecki met een snelle inworp. Arîcu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arîcu passt de bal met de wreef. Kobyłecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłecki passt de bal met de wreef. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arîcu met een sublieme pass. Özden geeft een lange en hoge pass. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Vollon de Club 4:1

89e minuut.
Sarapik passt de bal met de wreef. Daar is Jamrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamrich passt de bal zonder na te denken. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Konstantopoulos kopt de bal weg. Daar is Ntalianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kornilakis is nu in balbezit. Kornilakis schiet op doel. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Vollon de Club 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 45%, Vollon de Club 55%.
Aliens Łódź - Vollon de Club 4:2