Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Bydart
nawao4wox Tactiek Moja
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 36.9
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Milinković - Savić met een sublieme pass. Zawisza rent richting de bal. Zawisza met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. Niemitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 1:0

7e minuut.
Błachnio is nu in balbezit. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Comaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaro krijgt een gele kaart. Zawisza raakt geblesseerd tijdens het duel. Milinković - Savić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 2:0

9e minuut.
Zawiejski passt de bal met de wreef. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iseli. Tovar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zawisza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Zawisza de bal. Zawisza met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 3:0

13e minuut.
Milinković - Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić passt de bal met de wreef. Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baragaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić onderschept slim de pass. Milinković - Savić speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Baragaño passt de bal zonder na te denken. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buraczek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lisowicz speelt de bal door. Milinković - Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić passt de bal zonder na te denken. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Tovar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Błachnio passt de bal zonder na te denken. Erit rent richting de bal. Erit met een sublieme pass. Tovar is nu in balbezit. Tovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Zawisza is nu in balbezit. Zawisza speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Milinković - Savić rent richting de bal. Milinković - Savić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft een hoge lob. Tovar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buraczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buraczek geeft de bal voor. Tovar probeert de bal aan de voet te houden. Tovar schiet op doel. Niemitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brzozowski kopt de bal weg. Janduda is nu in balbezit. Buraczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buraczek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Janduda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janduda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Duy Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 42%, Bydart 58%.
Petarda - Bydart 3:1

47e minuut.
Amolador geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorbói zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz geeft een hoge lob. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tovar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tovar passt de bal zonder na te denken. Erit speelt de bal door. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić is nu in balbezit. Milinković - Savić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iseli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Buitenspel voor Valencia. Goede buitenspelval van de verdediging. Siedłowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołowicz komt het veld opgelopen. Protasiuk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zawiejski met een sublieme pass. Milinković - Savić rent richting de bal. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković - Savić draait met de bal, schiet en ... Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nağıyev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nağıyev is nu in balbezit. Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lisowicz passt de bal in één keer door. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Wołowicz rent richting de bal. Iseli begaat een overtreding. Iseli krijgt een gele kaart. Wołowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schrijvers komt het veld opgelopen. Güngören komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen. Zawisza komt bij de bal en schiet. Niemitalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal zonder na te denken. Güngören rent richting de bal. Güngören draait met de bal, schiet en ... Niemitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 4:1

72e minuut.
Güngören rent richting de bal. Güngören passt de bal met de wreef. Comaro is nu in balbezit. Wołowicz onderschept slim de pass. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Protasiuk kopt de bal weg. Daar is Janduda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trivković met een sublieme pass. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski draait met de bal, schiet en ... Raynanku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iseli zijn tegenspeler op de grond. Wołowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawisza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güngören maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 5:1

82e minuut.
Baragaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers onderschept slim de pass. Schrijvers probeert naar een medespeler te passen. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz schiet op doel. Niemitalo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Bydart 6:1

85e minuut.
Wojtala geeft een hoge lob. Inworp. Siedłowski met een snelle inworp. Protasiuk is nu in balbezit. Protasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 35%, Bydart 65%.
Petarda - Bydart 6:1