Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzeg Opolskie Pozytywni
nowa Tactiek 343 2n
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Tsolakos is nu in balbezit. Barseghyan onderschept slim de pass. Barseghyan passt de bal met de wreef. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Konovalov met een harde bal richting middenveld. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal in één keer door. Huzmi rent richting de bal. Huzmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Rogina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan passt de bal zonder na te denken. Skrzat rent richting de bal. Skrzat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buitenspel voor Skrzat. Goede buitenspelval van de verdediging. Aranzábal komt het veld opgelopen. Okno komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een lange en hoge pass. Wissink kopt de bal weg. Huzmi is nu in balbezit. Huzmi schiet op doel. Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Barseghyan probeert de bal met de borst te controleren. Barseghyan geeft de bal voor. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. Konovalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Pozytywni 0:1

44e minuut.
Konovalov met een sublieme pass. Aranzábal kopt de bal weg. Barseghyan speelt de bal door. Rogina is nu in balbezit. Rogina geeft een lange en hoge pass. Konovalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 65%, Pozytywni 35%.
Brzeg Opolskie - Pozytywni 0:1

46e minuut.
Cuiabá komt het veld opgelopen. Klimek komt het veld opgelopen. Mezzadra komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov speelt de bal door. Tsolakos kopt de bal weg. Klimek is nu in balbezit. Klimek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis geeft de bal voor. Tsolakos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klimek de bal onder controle te krijgen. Klimek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Klimek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Purcaru komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Derlicki passt de bal zonder na te denken. Cuiabá probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Pozytywni 0:2

60e minuut.
Skrzat met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela passt de bal met de wreef. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Kotysch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cuiabá met een sublieme pass. Rogina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogina passt de bal zonder na te denken. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klimek passt de bal met de wreef. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Okno is nu in balbezit. Skrzat rent richting de bal. Skrzat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - Pozytywni 0:3

85e minuut.
Żuczek is nu in balbezit. Żuczek passt de bal zonder na te denken. Tsolakos met een sublieme pass. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ... Spadoni bokst de bal weg.

89e minuut.
Tsolakos geeft een lange en hoge pass. Spadoni speelt de bal door. Høyem kopt de bal weg. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 67%, Pozytywni 33%.
Brzeg Opolskie - Pozytywni 0:3