Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knurowska Torcida CF Hala Madrid
sparing Tactiek x2x
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
29 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Niziałek onderschept slim de pass. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi geeft een hoge lob. Rosland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rosland probeert naar een medespeler te passen. Spanačević kopt de bal weg. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus haalt uit met een fantastische trap. Starowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 1:0

13e minuut.
Penko passt de bal in één keer door. Bódis rent richting de bal. Bódis passt de bal met de wreef. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... Rosland bokst de bal weg.

15e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín geeft de bal voor. Spanačević rent richting de bal. Spanačević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gašparík met een snelle inworp. Janus rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zrywacz ... Strafschop! Janus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambulić neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Soczewka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gołyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołyga geeft de bal voor. Spanačević krijgt zijn hoofd ertegen. Starowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 2:0

20e minuut.
Penko passt de bal zonder na te denken. Tihanyi is nu in balbezit. Álvarez Marín begaat een overtreding. Álvarez Marín krijgt een gele kaart. Tihanyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Prass wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Spanačević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damjanov. Spanačević raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoài Việt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spanačević springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kirwan met een snelle inworp. Bódis is nu in balbezit. Bódis passt de bal in één keer door. Tihanyi heeft problemen om de bal te vangen. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 2:1

27e minuut.
Niziałek geeft een hoge lob. Spanačević rent richting de bal. Machado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado krijgt een gele kaart. Spanačević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoài Việt komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Álvarez Marín is nu in balbezit. Met opzet legt Bódis zijn tegenspeler op de grond. Bódis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić passt de bal zonder na te denken. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 3:1

43e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis passt de bal zonder na te denken. Álvarez Marín is nu in balbezit. Tihanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... Rosland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 49%, CF Hala Madrid 51%.
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 3:1

50e minuut.
Hoài Việt passt de bal met de wreef. Lambulić met een sublieme pass. Damjanov is nu in balbezit. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević schiet op doel. Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 4:1

53e minuut.
Hoài Việt passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus passt de bal met de wreef. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lambulić rent richting de bal. Lambulić haalt uit met een fantastische trap. Starowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 5:1

58e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov geeft een lange en hoge pass. Gołyga kopt de bal weg. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus schiet op doel. Starowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kirwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín geeft een hoge lob. Spanačević rent richting de bal. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 6:1

65e minuut.
Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambulić verovert de bal door een tackle van achteren. Lambulić met een sublieme pass. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Janus haalt uit met een fantastische trap. Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi probeert naar een medespeler te passen. Bódis rent richting de bal. Kirwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwan schiet op doel. Rosland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cammardella met een sublieme pass. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz passt de bal in één keer door. Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwan rent richting de bal. Kirwan speelt de bal door. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lambulić probeert naar een medespeler te passen. Spanačević is nu in balbezit. Hoài Việt rent richting de bal. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Spanačević rent richting de bal. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lambulić geeft de bal voor. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damjanov krijgt een gele kaart. Spanačević raakt geblesseerd tijdens het duel. Janus neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Marín onderschept slim de pass. Álvarez Marín geeft een hoge lob. Janus rent richting de bal. Janus draait met de bal, schiet en ... Starowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bódis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Penko de bal onder controle te krijgen. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi geeft de bal voor. Bódis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 51%, CF Hala Madrid 49%.
Knurowska Torcida - CF Hala Madrid 6:1