Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: Bydart Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2994
Bydart Aliens Łódź
Moja Tactiek zmiana
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 59.1
average Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Jamrich met een sublieme pass. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Aliens Łódź 0:1

7e minuut.
Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Błachnio met een sublieme pass. Arîcu met een sublieme pass. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla schiet op doel. Niemitalo bokst de bal weg.

11e minuut.
Kobyłecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłecki is nu in balbezit. Özden rent richting de bal. Özden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pinilla passt de bal met de wreef. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Aliens Łódź 0:2

26e minuut.
Niemitalo met een sublieme pass. Arîcu kopt de bal weg. Pinilla rent richting de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
van Boven passt de bal zonder na te denken. Arîcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arîcu geeft een lange en hoge pass. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Niemitalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Aliens Łódź 0:3

31e minuut.
Özden rent richting de bal. Özden passt de bal zonder na te denken. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jamrich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kobyłecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłecki passt de bal zonder na te denken. Özden met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Błachnio rent richting de bal. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Jamrich speelt de bal door. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 74%, Aliens Łódź 26%.
Bydart - Aliens Łódź 0:3

48e minuut.
Jamrich met een sublieme pass. Daar is Özden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özden geeft een lange en hoge pass. Jamrich is nu in balbezit. Jamrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pungă rent richting de bal. Jamrich speelt de bal door. Özden is nu in balbezit. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ntalianis met een sublieme pass. Özden speelt de bal door. Pinilla is nu in balbezit. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Arîcu onderschept slim de pass. Angara heeft problemen om de bal te vangen. Angara met een sublieme pass. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Siedłowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Arîcu geeft de bal voor. Amolador rent richting de bal. Özden onderschept slim de pass. Özden geeft een hoge lob. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Aliens Łódź 0:4

60e minuut.
Protasiuk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Nağıyev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kobyłecki heeft problemen om de bal te vangen. Blankers rent richting de bal. Blankers speelt de bal door. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda schiet op doel. Román bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Jamrich met een sublieme pass. Pungă controleert de bal met de borst. Pungă passt de bal met de wreef. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baragaño is nu in balbezit. van Boven speelt de bal door. Pungă rent richting de bal. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel. Niemitalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pungă passt de bal in één keer door. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydart - Aliens Łódź 0:5

83e minuut.
Babolcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Comaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Pungă schiet op doel. Niemitalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Błachnio rent richting de bal. Angara onderschept slim de pass. Angara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pungă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arîcu speelt de bal door. Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamrich passt de bal zonder na te denken. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ... Niemitalo bokst de bal weg.

88e minuut.
Angara probeert naar een medespeler te passen. Kobyłecki speelt de bal door. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Niemitalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydart 71%, Aliens Łódź 29%.
Bydart - Aliens Łódź 0:5