Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Wronkii
moja Tactiek TRALALALA
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Vloeberghs is nu in balbezit. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloeberghs onderschept slim de pass. Vloeberghs geeft een hoge lob. Młynarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Dedyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Brosque passt de bal zonder na te denken. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza passt de bal zonder na te denken. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. Losonczi bokst de bal weg.

7e minuut.
Vloeberghs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bowsza komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Bianga rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor met een sublieme pass. Daar is Młynarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młynarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pastor probeert de bal aan de voet te houden. Kulesza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bąkowski. Bąkowski krijgt een gele kaart. Kulesza raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrosyan met een snel genomen vrije trap. Kulesza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak passt de bal in één keer door. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ... Dedyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Collé is nu in balbezit. Folgado onderschept slim de pass. Folgado met een sublieme pass. Backbrot rent richting de bal. Backbrot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Morakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pastor raakt geblesseerd tijdens het duel. Młynarczyk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wronkii 0:1

36e minuut.
Petrosyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Backbrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backbrot speelt de bal door. Chibe geeft de bal voor. Folgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 51%, Wronkii 49%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Wronkii 0:1

69e minuut.
Kulesza rent richting de bal. Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza onderschept slim de pass. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostatni Grosz Cz-wa - Wronkii 1:1

70e minuut.
Klungelig pakt Hajdo de bal. Queri speelt de bal door. Bowsza probeert naar een medespeler te passen. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 60%, Wronkii 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostatni Grosz Cz-wa - Wronkii 1:1