Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black&White Fc Gepard
sk- Tactiek LEV3OgAg
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Pihlajakangas geeft een hoge lob. Iacomi kopt de bal weg. Cesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente schiet op doel. Mytnik bokst de bal weg.

16e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. Iacomi springt en kopt de bal. Mytnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fc Gepard 1:0

17e minuut.
Pędzich probeert naar een medespeler te passen. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycke. Rycke krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Jaworucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salmistu. Jaworucki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jaworucki kan niet meer verder spelen. Danecki komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Birardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi draait met de bal, schiet en ... Mytnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Archip is nu in balbezit. Archip probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas geeft de bal voor. Iacomi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fc Gepard 2:0

33e minuut.
Martens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Trybała is nu in balbezit. Bilski rent richting de bal. de España tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trybała komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ciesielski heeft problemen om de bal te vangen. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cesi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cesi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 41%, Fc Gepard 59%.
Black&White - Fc Gepard 2:0

55e minuut.
Rycke met een sublieme pass. Iacomi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pihlajakangas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iacomi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Teaero passt de bal zonder na te denken. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. Iacomi springt en kopt de bal. Mytnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pumba komt het veld opgelopen. Wiejowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski probeert de bal aan de voet te houden. Mytnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fc Gepard 3:0

73e minuut.
Teaero verovert de bal door een tackle van achteren. Teaero passt de bal in één keer door. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas geeft de bal voor. Ciesielski kopt de bal weg. Mytnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 41%, Fc Gepard 59%.
Black&White - Fc Gepard 3:0