Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fłomianki Kiwaczki
defensywa Tactiek Anal
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 53.1
hopeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Inworp. Kokovios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:1

3e minuut.
Gutfeld is nu in balbezit. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano passt de bal zonder na te denken. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tarailo rent richting de bal. Tarailo passt de bal in één keer door. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Figurski rent richting de bal. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vynck trapt de bal weg. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Figurski heeft problemen om de bal te vangen. Figurski geeft een lange en hoge pass. Tavano is nu in balbezit. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Tavano is nu in balbezit. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:2

23e minuut.
Inworp. Guilbert met de inworp. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:3

23e minuut.
Vulchinovski speelt de bal door. Dobeş heeft problemen om de bal te vangen. Tavano onderschept slim de pass. Tavano draait met de bal, schiet en ... Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:4

26e minuut.
Partyka geeft een hoge lob. Inworp. Onofrei met de inworp. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilbert met een sublieme pass. Partyka rent richting de bal. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski is nu in balbezit. Figurski schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tarailo geeft een lange en hoge pass. Kmiecik heeft problemen om de bal te vangen. Seiscentos rent richting de bal. Tavano onderschept slim de pass. Tavano schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Guilbert is nu in balbezit. Guilbert speelt de bal door. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo geeft een hoge lob. Tavano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tarailo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doru kopt de bal weg. Figurski is nu in balbezit. Klungelig pakt Figurski de bal. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guilbert zal de hoekschop nemen. Onofrei kopt de bal weg. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Vynck met een harde bal richting middenveld. Tarailo kopt de bal weg. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Tavano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 84%, Kiwaczki 16%.
Fłomianki - Kiwaczki 0:4

49e minuut.
Doru passt de bal zonder na te denken. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Guilbert geeft een lange en hoge pass. Figurski is nu in balbezit. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:5

55e minuut.
Kmiecik kopt de bal weg. Tavano is nu in balbezit. Tavano speelt de bal door. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Guilbert geeft de bal voor. Seiscentos kopt de bal weg. Micu probeert de bal aan de voet te houden. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:6

62e minuut.
Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo met een sublieme pass. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Onofrei geeft de bal voor. Tavano krijgt zijn hoofd ertegen. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert geeft een lange en hoge pass. Tavano krijgt zijn hoofd ertegen. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:7

68e minuut.
Kokovios kopt de bal weg. Tarailo met een sublieme pass. Figurski rent richting de bal. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:8

69e minuut.
Vulchinovski is nu in balbezit. Figurski onderschept slim de pass. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Tavano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:9

70e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Onofrei probeert naar een medespeler te passen. Tarailo met een sublieme pass. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tarailo is nu in balbezit. Tarailo speelt de bal door. Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski geeft de bal voor. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:10

75e minuut.
Figurski rent richting de bal. Guilbert geeft de bal voor. Kmiecik heeft problemen om de bal te vangen. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:11

77e minuut.
Gutfeld kopt de bal weg. Szumanowski heeft problemen om de bal te vangen. Guilbert onderschept slim de pass. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Figurski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guilbert zal de hoekschop nemen. Onofrei kopt de bal weg. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:12

82e minuut.
Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ... Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Micu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guilbert zal de hoekschop nemen. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Seiscentos onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Onofrei neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavano is nu in balbezit. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:13

87e minuut.
Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano passt de bal zonder na te denken. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Kiwaczki 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 81%, Kiwaczki 19%.
Fłomianki - Kiwaczki 0:14