Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy Granit Brodnica
irek Tactiek 433
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Attakora-Gyan heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk onderschept slim de pass. Mandıralı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marczuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Skrzynecki bokst de bal weg.

8e minuut.
Mandıralı controleert de bal met de borst. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski passt de bal met de wreef. Barucco rent richting de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik probeert naar een medespeler te passen. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki bokst de bal weg. Barucco rent richting de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Granit Brodnica 1:0

21e minuut.
Seoane speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski passt de bal in één keer door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco onderschept slim de pass. Barucco draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Barucco rent richting de bal. Barucco passt de bal zonder na te denken. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kozik probeert naar een medespeler te passen. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino passt de bal zonder na te denken. Barucco rent richting de bal. Barucco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Granit Brodnica 2:0

42e minuut.
Kostadinov is nu in balbezit. Monferrino onderschept slim de pass. Monferrino probeert naar een medespeler te passen. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Granit Brodnica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 37%, Granit Brodnica 63%.
Wisła Trzy - Granit Brodnica 3:0

49e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek probeert naar een medespeler te passen. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal schiet op doel. Kotyurgin probeert de bal aan de voet te houden. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Malek met een sublieme pass. Martonyi speelt de bal door. Duffield kopt de bal weg. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Attakora-Gyan verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco onderschept slim de pass. Barucco met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Barucco rent richting de bal. Duffield rent richting de bal. Duffield draait met de bal, schiet en ... Zrlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzynecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Granit Brodnica 4:0

72e minuut.
Martonyi trapt de bal weg van het doel. Duffield kopt de bal weg. Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Marczuk de bal. Kozik rent richting de bal. Kozik passt de bal met de wreef. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Duffield met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal met de wreef. Barucco is nu in balbezit. Barucco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mandıralı rent richting de bal. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk met een sublieme pass. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Granit Brodnica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 44%, Granit Brodnica 56%.
Wisła Trzy - Granit Brodnica 5:0