Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gepard Wronkii
LEV3OgAg Tactiek TRALALALA
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. Pastor passt de bal in één keer door. Ciesielski is nu in balbezit. Młynarczyk onderschept slim de pass. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ... Mytnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Frygier kopt de bal weg. Daar is Pędzich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ... Mytnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wronkii 0:1

13e minuut.
Schreiberling geeft een hoge lob. Alcázar is nu in balbezit. Konkel begaat een overtreding. Konkel krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Queri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Młynarczyk de bal. Ciesielski is nu in balbezit. Młynarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mytnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Collé geeft de bal voor. Młynarczyk kopt de bal weg. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wronkii 0:2

38e minuut.
Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel geeft de bal voor. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel. Losonczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wronkii 1:2

42e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een hoge lob. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Mytnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel rent richting de bal. Pastor begaat een overtreding. Konkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trybała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Losonczi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 70%, Wronkii 30%.
Fc Gepard - Wronkii 1:2

58e minuut.
Queri is nu in balbezit. Queri geeft een hoge lob. Młynarczyk rent richting de bal. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wronkii 1:3

74e minuut.
Buchowski probeert naar een medespeler te passen. Danecki met een sublieme pass. Pędzich heeft problemen om de bal te vangen. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Queri kopt de bal weg. Konkel is nu in balbezit. Konkel passt de bal met de wreef. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarczyk schiet op doel. Mytnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wronkii 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 50%, Wronkii 50%.
Fc Gepard - Wronkii 1:4