Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black&White Ostatni Grosz Cz-wa
sk- Tactiek moja
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 59.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Petrosyan probeert naar een medespeler te passen. Brosque speelt de bal door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Ötkün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

7e minuut.
Salmistu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teaero is nu in balbezit. Teaero geeft de bal voor. Vicente krijgt zijn hoofd ertegen. Dedyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Morakis met een harde bal richting middenveld. Teaero kopt de bal weg. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de España verovert de bal door een tackle van achteren. de España geeft een hoge lob. Inworp. Brosque met de inworp. Petrosyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Morakis verovert de bal door een tackle van achteren. Morakis geeft een lange en hoge pass. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Iacomi rent richting de bal. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. Dedyński bokst de bal weg.

21e minuut.
Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas speelt de bal door. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel. Dedyński bokst de bal weg.

23e minuut.
Bianga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backbrot heeft problemen om de bal te vangen. Backbrot passt de bal met de wreef. Folgado rent richting de bal. Folgado schiet op doel. Ötkün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Salmistu met de inworp. Teaero rent richting de bal. Teaero geeft een hoge lob. Vicente krijgt zijn hoofd ertegen. Dedyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas geeft de bal voor. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal. Dedyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 1:1

45e minuut.
Morakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero verovert de bal door een tackle van achteren. Teaero geeft een lange en hoge pass. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal. Dedyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 40%, Ostatni Grosz Cz-wa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 1:1

48e minuut.
Bianga met de inworp. Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado verovert de bal door een tackle van achteren. Folgado schiet op doel. Ötkün probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Dedyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi onderschept slim de pass. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 2:1

57e minuut.
Matović rent richting de bal. Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi passt de bal in één keer door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Dedyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Pascoalino komt het veld opgelopen. Chibe komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bérczy is nu in balbezit. Bérczy geeft een lange en hoge pass. Matović probeert de bal met de borst te controleren. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Chibe speelt de bal door. Brosque is nu in balbezit. Brosque speelt de bal door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Teaero speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Matović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matović krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Teaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero speelt de bal door. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi schiet op doel. Dedyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 3:1

87e minuut.
Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque probeert naar een medespeler te passen. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 49%, Ostatni Grosz Cz-wa 51%.
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 3:1