Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granit Brodnica Kiwaczki
433 Tactiek Anal
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Figurski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarailo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:1

7e minuut.
Onofrei met een sublieme pass. Klungelig pakt Malek de bal. Onofrei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onofrei krijgt een gele kaart. Figurski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olgiati komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zrlić met een sublieme pass. Kostadinov speelt de bal door. de Bie bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doru kopt de bal weg. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo passt de bal in één keer door. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tavano rent richting de bal. Tavano passt de bal met de wreef. Olgiati rent richting de bal. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:2

38e minuut.
Baróti speelt de bal door. Pato Fu is nu in balbezit. Pato Fu passt de bal in één keer door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:3

43e minuut.
Daar is Tavano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavano passt de bal in één keer door. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 70%, Kiwaczki 30%.
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:3

46e minuut.
Olgiati probeert naar een medespeler te passen. Tavano is nu in balbezit. Oftedal is nu in balbezit. Tavano onderschept slim de pass. Tavano schiet op doel. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:4

47e minuut.
Olgiati passt de bal in één keer door. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Tavano draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:5

51e minuut.
Attakora-Gyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:6

52e minuut.
Malek passt de bal zonder na te denken. Olgiati is nu in balbezit. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo geeft een lange en hoge pass. Tavano maakt een snoekduik en kopt de bal. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tarailo met een sublieme pass. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olgiati de bal. Olgiati schiet op doel. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guilbert neemt de hoekschop. Tavano maakt een snoekduik en kopt de bal. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:7

61e minuut.
Siedłowski trapt de bal weg. Daar is Onofrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofrei passt de bal met de wreef. Olgiati rent richting de bal. Olgiati schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Onofrei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tarailo de bal. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baróti geeft een lange en hoge pass. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati passt de bal zonder na te denken. Daar is Tavano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:8

73e minuut.
de Bie met een sublieme pass. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei speelt de bal door. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guilbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tavano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tarailo is nu in balbezit. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo met een sublieme pass. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Attakora-Gyan geeft de bal voor. Oftedal kan de bal niet met de borst controleren. Baróti geeft een lange en hoge pass. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:9

90e minuut.
Doru speelt de bal door. Attakora-Gyan is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano rent richting de bal. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 78%, Kiwaczki 22%.
Granit Brodnica - Kiwaczki 0:9