Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy Fłomianki
irek Tactiek defensywa
66% Balbezit 34%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 14.3
solide Schieten hopeloos
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Duffield geeft een lange en hoge pass. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco onderschept slim de pass. Monferrino rent richting de bal. Monferrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marczuk probeert de bal met de borst te controleren. Marczuk speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 1:0

14e minuut.
Milanowski met een sublieme pass. Gutfeld rent richting de bal. Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 2:0

15e minuut.
Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vulchinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kmiecik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 3:0

18e minuut.
Partyka is nu in balbezit. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk passt de bal zonder na te denken. Barucco is nu in balbezit. Barucco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milanowski geeft een lange en hoge pass. Barucco is nu in balbezit. Barucco passt de bal in één keer door. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Vynck bokst de bal weg.

24e minuut.
Partyka is nu in balbezit. Marczuk onderschept slim de pass. Barucco is nu in balbezit. Barucco draait met de bal, schiet en ... Kmiecik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Monferrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino rent richting de bal. Monferrino geeft een hoge lob. Seiscentos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 4:0

29e minuut.
Milanowski heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Kozik rent richting de bal. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szumanowski met een sublieme pass. Spinelli geeft een hoge lob. Barucco controleert de bal met de borst. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Seiscentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Milanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Vágner de bal. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco schiet op doel. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 5:0

45e minuut.
Kozik passt de bal met de wreef. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk passt de bal met de wreef. Barucco is nu in balbezit. Barucco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 21%, Fłomianki 79%.
Wisła Trzy - Fłomianki 5:0

48e minuut.
Kozik passt de bal in één keer door. Duffield rent richting de bal. Duffield passt de bal zonder na te denken. Milanowski heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 6:0

58e minuut.
Seiscentos met een harde bal richting middenveld. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino speelt de bal door. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Milanowski speelt de bal door. Marczuk rent richting de bal. Vágner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vágner krijgt een gele kaart. Marczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marczuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 7:0

63e minuut.
Barucco passt de bal zonder na te denken. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski geeft een lange en hoge pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 8:0

66e minuut.
Barucco probeert de bal aan de voet te houden. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk probeert naar een medespeler te passen. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marczuk schiet op doel. Barucco kan de bal niet met de borst controleren. Barucco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kmiecik de bal onder controle te krijgen. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 9:0

73e minuut.
Baldvinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldvinsson geeft een lange en hoge pass. Duffield kopt de bal weg. Barucco is nu in balbezit. Barucco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 10:0

80e minuut.
Milanowski rent richting de bal. Milanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanowski geeft een lange en hoge pass. Barucco maakt een snoekduik en kopt de bal. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Partyka verovert de bal door een tackle van achteren. Partyka probeert naar een medespeler te passen. Milanowski rent richting de bal. Duffield rent richting de bal. Duffield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino is nu in balbezit. Monferrino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barucco de bal. Barucco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Fłomianki 11:0

88e minuut.
Doeltrap. Vynck met een harde bal richting middenveld. Duffield rent richting de bal. Duffield probeert naar een medespeler te passen. Kozik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 24%, Fłomianki 76%.
Wisła Trzy - Fłomianki 11:0