Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Stoczniowiec Wronkii
max1 Tactiek TRALALALA
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Wojna probeert de bal met de borst te controleren. Wojna geeft een lange en hoge pass. Hammer krijgt zijn hoofd ertegen. Alcázar controleert de bal met de borst. Losonczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:0

11e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Brysiak kopt de bal weg. Młynarczyk rent richting de bal. Młynarczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wiseman passt de bal in één keer door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covei krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Młynarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Suárez onderschept slim de pass. Pastor onderschept slim de pass. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balanciuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pina komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Dolejší speelt de bal door. Brysiak rent richting de bal. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wojna met een sublieme pass. Ciotoroi is nu in balbezit. Ciotoroi passt de bal met de wreef. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Losonczi bokst de bal weg.

45e minuut.
Dolejší speelt de bal door. Młynarczyk is nu in balbezit. Minulescu begaat een overtreding. Minulescu krijgt een gele kaart. Młynarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grudziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 51%, Wronkii 49%.
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:0

47e minuut.
Ciotoroi speelt de bal door. Wojna rent richting de bal. Wojna geeft een lange en hoge pass. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Covei is nu in balbezit. Dolejší onderschept slim de pass. Dolejší passt de bal in één keer door. Wiseman rent richting de bal. Wiseman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Evstropov kopt de bal weg. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Wojna rent richting de bal. Wojna geeft de bal voor. Hammer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collé met de inworp. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pereszlucha kopt de bal weg. Dolejší met een sublieme pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:1

63e minuut.
Wiseman verovert de bal door een tackle van achteren. Wiseman geeft een lange en hoge pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wojna met een sublieme pass. Evstropov is nu in balbezit. Riverón maakt een afschuwelijke overtreding. Riverón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Suárez probeert naar een medespeler te passen. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolejší begaat een overtreding. Dolejší krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wojna probeert naar een medespeler te passen. Alcázar speelt de bal door. Pastor met een sublieme pass. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wiseman onderschept slim de pass. Wiseman met een sublieme pass. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ... Grudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:2

90e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Covei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolejší met een snel genomen vrije trap. Młynarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 49%, Wronkii 51%.
Ks Stoczniowiec - Wronkii 1:3