Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Południk
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33000
Ragazzi Łomża Ostatni Grosz Cz-wa
tradycja Tactiek moja
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Skogli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jarmulski de bal. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Östman passt de bal zonder na te denken. Qasımsoy rent richting de bal. Petrosyan rent richting de bal. Qasımsoy onderschept slim de pass. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dedyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Backbrot onderschept slim de pass. Backbrot speelt de bal door. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amânar verovert de bal door een tackle van achteren. Kulesza kan de bal niet met de borst controleren. Kulesza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Coulthard de bal onder controle te krijgen. Cudak rent richting de bal. Cudak met een sublieme pass. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dedyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 1:1

30e minuut.
Östman kan de bal niet met de borst controleren. Petrosyan geeft de bal voor. Amânar probeert de bal aan de voet te houden. Brosque is nu in balbezit. Brosque geeft de bal voor. Paal! Palásthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chibe passt de bal in één keer door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard geeft een hoge lob. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo geeft een hoge lob. Palásthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski geeft een lange en hoge pass. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Dedyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 2:1

40e minuut.
Skogli met een sublieme pass. Deyanov speelt de bal door. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Skogli speelt de bal door. Petrakiev heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev passt de bal met de wreef. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 53%, Ostatni Grosz Cz-wa 47%.
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 2:1

50e minuut.
Petrakiev passt de bal met de wreef. Östman rent richting de bal. Östman passt de bal met de wreef. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dedyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Petrosyan geeft de bal voor. Brosque rent richting de bal. Brosque geeft de bal voor. Folgado springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Petrosyan probeert de bal aan de voet te houden. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev met een sublieme pass. Östman is nu in balbezit. Östman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pascoalino komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnotta is nu in balbezit. Czarnotta passt de bal zonder na te denken. Östman rent richting de bal. Östman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnotta met de inworp. Petrakiev speelt de bal door. Östman is nu in balbezit. Östman schiet op doel. Dedyński bokst de bal weg.

74e minuut.
Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov onderschept slim de pass. Deyanov passt de bal met de wreef. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chibe geeft de bal voor. Poćwiardowski met een sublieme pass. Backbrot is nu in balbezit. Backbrot geeft de bal voor. Kulesza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 2:2

82e minuut.
Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Backbrot. Petrakiev raakt geblesseerd tijdens het duel. Czarnotta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qasımsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 42%, Ostatni Grosz Cz-wa 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragazzi Łomża - Ostatni Grosz Cz-wa 2:2