Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Kiwaczki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15475
Kiwaczki Fc Gepard
Anal Tactiek LEV3OgAg
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 9
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen adequate


8e minuut.
Guilbert is nu in balbezit. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens passt de bal met de wreef. Bilski rent richting de bal. Bilski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla geeft de bal voor. Doru kopt de bal weg. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Guilbert geeft een lange en hoge pass. Mytnik speelt de bal door. Pato Fu kopt de bal weg. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pato Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato Fu passt de bal met de wreef. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert geeft een lange en hoge pass. Figurski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tavano rent richting de bal. Cesi is nu in balbezit. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Gepard 1:0

35e minuut.
Mytnik speelt de bal door. Jaworucki kopt de bal weg. Doru probeert naar een medespeler te passen. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tarailo met een sublieme pass. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schreiberling. Figurski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tarailo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 40%, Fc Gepard 60%.
Kiwaczki - Fc Gepard 1:0

51e minuut.
Danecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buchowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo onderschept slim de pass. Figurski rent richting de bal. Figurski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Gepard 2:0

62e minuut.
Doru geeft een lange en hoge pass. Schreiberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figurski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
de Bie onderschept slim de pass. de Bie geeft de bal voor. Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano onderschept slim de pass. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guilbert met een snelle inworp. Tavano rent richting de bal. Tarailo is nu in balbezit. Tavano is nu in balbezit. Tavano schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Guilbert met een sublieme pass. Tarailo geeft de bal voor. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Gepard 3:0

89e minuut.
Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Schreiberling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Gepard 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 35%, Fc Gepard 65%.
Kiwaczki - Fc Gepard 4:0