Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black&White Fłomianki
sk- Tactiek defensywa
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 14.7
good Schieten hopeless
formidable Passen poor
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas geeft de bal voor. Vágner kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Micu met een harde bal richting middenveld. Teaero met een sublieme pass. Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas geeft een hoge lob. Senko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szumanowski kopt de bal weg. Teaero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas geeft de bal voor. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 1:0

16e minuut.
Teaero is nu in balbezit. Teaero geeft de bal voor. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pihlajakangas zal de hoekschop nemen. Senko springt en kopt de bal. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas met een sublieme pass. Teaero met een sublieme pass. Senko is nu in balbezit. Senko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teaero met een sublieme pass. Pihlajakangas geeft de bal voor. Vágner kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 3:0

37e minuut.
Teaero met een sublieme pass. Pihlajakangas heeft problemen om de bal te vangen. Pihlajakangas passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Klungelig pakt Teaero de bal. Teaero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Senko is nu in balbezit. Senko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 18%, Fłomianki 82%.
Black&White - Fłomianki 4:0

48e minuut.
Gutfeld kopt de bal weg. Klungelig pakt de España de bal. de España met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Bayer de bal. Bayer passt de bal zonder na te denken. Senko is nu in balbezit. Senko schiet op doel. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 5:0

56e minuut.
Bayer passt de bal met de wreef. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 6:0

61e minuut.
Pihlajakangas rent richting de bal. Daar is Pihlajakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlajakangas speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Teaero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokovios bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero onderschept slim de pass. Teaero geeft een lange en hoge pass. Wiejowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pihlajakangas passt de bal met de wreef. Teaero geeft de bal voor. Micu heeft problemen om de bal te vangen. Senko is nu in balbezit. Senko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Micu rent richting de bal. Micu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayer met een snelle inworp. Teaero geeft een hoge lob. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Senko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Senko rent richting de bal. Senko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 7:0

76e minuut.
Seiscentos verovert de bal door een tackle van achteren. Seiscentos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihlajakangas met de inworp. Teaero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski passt de bal zonder na te denken. Bayer met een sublieme pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bayer geeft een hoge lob. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal in één keer door. Senko rent richting de bal. Senko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Teaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero passt de bal zonder na te denken. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Fłomianki 8:0

84e minuut.
Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Partyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teaero met een sublieme pass. Pihlajakangas heeft problemen om de bal te vangen. Pihlajakangas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pihlajakangas geeft een hoge lob. Kmiecik is nu in balbezit. Senko verovert de bal door een tackle van achteren. Senko schiet op doel. Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 17%, Fłomianki 83%.
Black&White - Fłomianki 8:0