Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granit Brodnica Fc Nikisz
433 Tactiek fifi
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Scyzoryk met een snelle inworp. Klinik is nu in balbezit. Klinik passt de bal in één keer door. Delen is nu in balbezit. Delen draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki bokst de bal weg. Klungelig pakt Świderek de bal. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Açar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov rent richting de bal. Açar onderschept slim de pass. Açar geeft de bal voor. Fabjański springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pavičić geeft een lange en hoge pass. Fabjański kopt de bal weg. Delen is nu in balbezit. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański probeert naar een medespeler te passen. Šimunović rent richting de bal. Fabjański rent richting de bal. Fabjański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šimunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen rent richting de bal. Šimunović geeft de bal voor. Açar is nu in balbezit. Açar speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Açar rent richting de bal. Açar passt de bal in één keer door. Šimunović rent richting de bal. Fabjański rent richting de bal. Šimunović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:1

28e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Delen is nu in balbezit. Delen speelt de bal door. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Delen is nu in balbezit. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen onderschept slim de pass. Delen draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:2

31e minuut.
Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabjański rent richting de bal. Šimunović is nu in balbezit. Šimunović geeft een hoge lob. Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Delen heeft problemen om de bal te vangen. Świderek onderschept slim de pass. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Šimunović rent richting de bal. Šimunović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fabjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabjański schiet op doel. Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:3

41e minuut.
Klinik geeft een hoge lob. Inworp. Seoane met een snelle inworp. Malek is nu in balbezit. Malek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Šimunović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rycha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 77%, Fc Nikisz 23%.
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:3

52e minuut.
Zrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Klinik verovert de bal door een tackle van achteren. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha rent richting de bal. Rycha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha speelt de bal door. Delen rent richting de bal. Delen schiet op doel. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane geeft een hoge lob. Matikainen kan de bal niet met de borst controleren. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fabjański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klinik rent richting de bal. Klinik speelt de bal door. Delen is nu in balbezit. Delen schiet op doel. Skrzynecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radan. Radan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rycha met een sublieme pass. Delen is nu in balbezit. Delen passt de bal in één keer door. Fabjański rent richting de bal. Fabjański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rycha is nu in balbezit. Rycha passt de bal zonder na te denken. Fabjański rent richting de bal. Fabjański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:4

84e minuut.
Açar kopt de bal weg. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen onderschept slim de pass. Delen draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:5

85e minuut.
Matikainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Fabjański de bal. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delen de bal. Delen schiet op doel. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Świderek met een sublieme pass. Franklin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Açar. Açar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 67%, Fc Nikisz 33%.
Granit Brodnica - Fc Nikisz 0:5