Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy lamusy
irek Tactiek moja1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Vegas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Barucco de bal. Yahi met een sublieme pass. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Diovouniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Diovouniotis geeft een hoge lob. Vegas geeft een lange en hoge pass. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baldvinsson rent richting de bal. Kiersgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Kiersgaard speelt de bal door. Giaimo rent richting de bal. Giaimo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Balatov onderschept slim de pass. Balatov passt de bal met de wreef. Alen rent richting de bal. Alen geeft een hoge lob. Józefiak krijgt zijn hoofd ertegen. Martonyi bokst de bal weg.

23e minuut.
Alen schiet op doel. Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Józefiak rent richting de bal. Józefiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - lamusy 0:1

26e minuut.
Yahi kopt de bal weg. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard speelt de bal door. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Martonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Baldvinsson passt de bal met de wreef. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal met de wreef. Barucco rent richting de bal. Barucco schiet op doel. Benesperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Skoczeń onderschept slim de pass. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Martonyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - lamusy 0:2

44e minuut.
Diovouniotis met een sublieme pass. Alen is nu in balbezit. Alen met een sublieme pass. Klungelig pakt Józefiak de bal. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 69%, lamusy 31%.
Wisła Trzy - lamusy 0:2

47e minuut.
Yahi is nu in balbezit. Yahi speelt de bal door. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel. Martonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - lamusy 0:3

49e minuut.
Kotyurgin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozik de bal. Giaimo probeert naar een medespeler te passen. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Yahi probeert naar een medespeler te passen. Alen rent richting de bal. Alen speelt de bal door. Klungelig pakt Kiersgaard de bal. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - lamusy 0:4

61e minuut.
Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinelli. Józefiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Łysiak komt het veld opgelopen. Giaimo komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Balatov probeert naar een medespeler te passen. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard heeft problemen om de bal te vangen. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Balatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk rent richting de bal. Álvarez Rodríguez speelt de bal door. Barucco rent richting de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ... Benesperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doeltrap. Törmälehto komt het veld opgelopen. Akers komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasutto komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Martonyi probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Baldvinsson heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 62%, lamusy 38%.
Wisła Trzy - lamusy 0:4